BORD 140 X 80 CM

BORD 140 X 80 CM

Fleksible borde i 19 forskellige størrelser. Bordpladen består af en overflade af højtrykslaminat, linoleum eller støjdæmpende linoleum. Højtrykslaminaten fås i 13 forskellige farver og bordet er velegnet, hvor man ønsker en holdbar bordplade indenfor en rimelig prisramme. Højtrykslaminaten er væsentlig mere slidstærk end melamin, som ofte anvendes. Linoleum bruges når der ønskes en mere dæmpet overflade. Vores linoleum er med ekstra god slidstyrke, og den fås i 3 forskellige farver. Linoleum dæmper støjen med op til 5 dB. Støjdæmpende linoleum fås i 10 forskellige farver og er yderst velegnet, hvor der foregår en aktivitet, idet al aktivitet ved bordet dæmpes meget pga. den ekstra støjdæmpning, der er indbygget i linoleumet. Denne støjdæmpende linoleum dæmper støjen helt op til 18 dB. Desuden er linoleum et naturprodukt - genanvendeligt og skånsomt for miljøet, hvilket også gør den til et miljøvenligt valg. Kanten på bordene er en PVC-fri ABS kant som fås i tre forskellige udgaver - bøg, birk eller hvidpigmenteret. ABS-kanten holder sig pænere i mange år ift. f.eks. en kant i massiv, lakeret træ, hvor sliddet ses hurtigere. Bordene leveres med formspændte ben, klassisk stel i træ, stålstel, søjlestel eller til vægmontering (gælder ikke alle str.). Formspændte ben giver et visuelt let og pænt udtryk til bordene, men er også lettere i vægt og mere økonomiske end andre stel-typer. Formspændte ben har god plads under bordpladen, da der ikke er en sarg, som kræver plads, dermed er der god plads til f.eks. højstole. Klassisk stel i træ til borde giver et meget solidt og robust udtryk. Vores stel er med ekstra skrue i hvert ben for ekstra stabilitet og holdbarhed. Stålstel i alu-grå (RAL 9006) fremstår enkelt og solidt og passer godt til f.eks. Joe taburetten og stole med stålben. Vores stålstel er med ekstra skrue i hvert ben for ekstra stabilitet og holdbarhed. Formspændte ben og stålstel kan leveres med hjul. Enkelte bordstørrelser kan også leveres med søjlestel, som giver god plads under bordet og ingen bordben, der kan begrænse. Nogle borde kan også leveres med vægophæng. Alle stel-typer i træ - både formspændte ben, klassisk stel og vægophæng fås i bøg, birk eller hvidpigmenteret og passer naturligvis sammen med den valgte ABS-kant. Alle steltyper fås i op til 7 forskellige højder, så de passer til børn og voksne i alle aldre.  


Farvemuligheder:

IFT005-CUSTOM

Bord 140x80cm Støjd. Linoleum

Birk, Lysegrå, klassisk, H72cm

IFT00503

Pris

DKK 5.676,00

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
IFT005


Forankringsmuligheder:
COM_REDSHOPB_FILE_IFT00503

Forestil dig hvordan det vil se ud

Få inspiration til den perfekte legeplads eller udendørs fitnessområde. Du kan afprøve ideer og visualisere dem i augmented reality (AR) ved hjælp af ImaginIt-appen.

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.