MOON

MOON

Moon har et enkelt udtryk - men er anvendelig på mange forskellige måder. Moon er designet til at være komfortabel, når man sidder eller ligger på dem eller bruger dem som et lavt bord. Moon består af to separate dele, som sidder tæt sammen og danner en blok. Når du vil strække dine ben, kan Moon forvandles til en stol ved blot at flytte den øverste del, så den bliver til en rygstøtte. Man kan også kombinere to eller flere Moon-møbler og lave forskellige sammensætninger, som f.eks. en sofa - en kombination af et bord med et eller flere møbler til at sidde i. Når Moon ikke er i brug, hvilket ikke forekommer særligt ofte, fordi de kan bruges til så meget, kan du blot stable dem oven på hinanden og sætte dem hen i et hjørne. Moon skumstol, 100x50 cm, højde 38 cm. Betræk i 100 % polyester - aftageligt og vaskbart ved 40°.

Jeg vil gerne lære mere
Produktnummer: 
IFL012
Aldersgruppe: 
-


Forankringsmuligheder:
COM_REDSHOPB_FILE_IFL01206

Forestil dig hvordan det vil se ud

Få inspiration til den perfekte legeplads eller udendørs fitnessområde. Du kan afprøve ideer og visualisere dem i augmented reality (AR) ved hjælp af ImaginIt-appen.

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.