KIT 79 X 40 CM, 2 RUM

KIT 79 X 40 CM, 2 RUM

Ekstrem fleksibel reol-serie, som kan bruges i alle rum. Reolen er altid forberedt til vægmontering, og kan derfor til hver en tid ændres til vægmontering, selvom den fra start er leveret på hjul eller sokkel. Fås i bøg, birk og hvidpigmenteret birk. Fås i 12 forskellige størrelser og 20 forskellige rum-inddelinger. Der kan fås låger - højre/venstre hængslede - med/uden lås, 2 skuffer/3 skuffer/ekstra hylde til alle reoler med små rum. Alle låger og skuffer samt topplader fås med højtrykslaminat (i min. 9 forskellige farver) for længere holdbarhed. Mange af reol-størrelserne fås på hjul eller sokkel. Sokler er naturligvis altid med stilleskruer, så der kan justeres for evt. ujævnt gulv. Kit-reolerne måler 37,5 cm i dybden og er dermed ikke så pladskrævende i rummet. Bagsiden af reolen er udformet med en flot finish, som gør at reolen kan stå frit i rummet. 


Farvemuligheder:

IFS004-CUSTOM

Kit 117x40cm, Birk, 3 Rum

IFS00401

Pris

DKK 1.475,00

Kit 117x40cm, Hvid Birk, 3 Rum

IFS00403

Pris

DKK 1.475,00

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
IFS004


Forankringsmuligheder:

Forestil dig hvordan det vil se ud

Få inspiration til den perfekte legeplads eller udendørs fitnessområde. Du kan afprøve ideer og visualisere dem i augmented reality (AR) ved hjælp af ImaginIt-appen.

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.