Nomi højstol

Nomi højstol

Nomi Højstolen er udviklet ud fra en ambition om at skabe verdens bedste barnestol, både hvad angår form og funktion. De organiske former gør ikke bare Nomi indbydende og let at se på, men inviterer også barnet til at bruge kroppen aktivt i mange forskellige siddepositioner.

Sæde og fodplade er udstyret med håndtag, der nemt løsnes og strammes, når stolen skal justeres - helt uden brug af værktøj. Du kan altså nemt justere Nomi til forskellige børn i forskellige størrelser og aldre. Som en ekstra sikkerhed hindrer stammens koniske facon, med øget tykkelse nedad, at sæde og fodplade pludselig glider ned, hvis man har glemt at stramme håndtaget.

Højstolen fås i hvid eg og med sæde, fodplade og fødder i farverne: Hvid, sort, kaffebrun, lyserød, petroleum, lime, grå, marine, antracit og orange. Den fås tilmed med bøjle i samme farver og med en sele.

Jeg vil gerne lære mere
Produktnummer: 
DK-IFC1300
Alder: 
0-6 mdr.+


Forankringsmuligheder:
COM_REDSHOPB_FILE_MANUFACTURER_LOGO
COM_REDSHOPB_FILE_CAD1.JPG
COM_REDSHOPB_FILE_CAD2.JPG

Forestil dig hvordan det vil se ud

Få inspiration til den perfekte legeplads eller udendørs fitnessområde. Du kan afprøve ideer og visualisere dem i augmented reality (AR) ved hjælp af ImaginIt-appen.

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.