Personalestole


Alle Produkter

Behagelig stol med fire ben eller gashævning. Sædet er formstøbt i gennemfarvet polyuretan, men den fås også med polstret sæde. Stolen kan stables 5 ad gangen.

Detaljer

Behagelig stol med fire ben eller gashævning. Sædet er formstøbt i gennemfarvet polyuretan, men den fås også med polstret sæde.
Detaljer

Høj stabelbar stol til personalet. Sædet er fremstillet af malet bøgefiner, og stellet er forkromet stål. Passer til det højbord (IFT03301).

Detaljer

ANA STOL

IFC045
Behagelig stol med ergonomisk udformet sæde og ryglæn. Stolen er let at stable – op til 12 ad gangen.
Detaljer

Taburet med sæde i integralskum. Gashævning. Sæde Ø32cm.

Detaljer

Alsidig ergonomisk stol med et formstøbt, saddelformet og fremadskrånende sæde, der giver stor mobilitet og balance. Stolen er designbeskyttet og har været fremstillet i Danmark siden 1984. Den er kendt for sin dynamiske støtte og sin evne til at styrke muskler og led i ryggen, og den fungerer

...
Detaljer

UPIS1 kombinerer bevægelse og mobilitet på i siddesituationen. Dermed giver det en fleksibel løsning til midlertidig samarbejde ethvert sted, til enhver tid. Samtidig tilskynder UPIS1 også bevægelse i sig selv: den afrundede bund giver mulighed for fleksibilitet i alle retninger og fjerner konflikten mellem

...
Detaljer

Drejestol af robust polyurethane, som gør stolen afvaskelig of nem at rengøre. Søde-højdejustering. Ryglæn højde- og hældningsjusterbar. Stel i sort polyamid. Højde 41-54 cm, sædebredde 44 cm, sædedybde 43 cm, højde på ryglæn 32 cm. Vægt ca. 12 kg.

Detaljer