DYNAMO STOL

DYNAMO STOL

Alsidig ergonomisk stol med et formstøbt, saddelformet og fremadskrånende sæde, der giver stor mobilitet og balance. Stolen er designbeskyttet og har været fremstillet i Danmark siden 1984. Den er kendt for sin dynamiske støtte og sin evne til at styrke muskler og led i ryggen, og den fungerer godt på stuerne, på badeværelset, i garderoben, køkkenet, på værkstedet, i klasseværelset og på kontoret. Dynamostol Daycare er uden betræk, hvilket gør stolen lettere at rengøre. Dynamostol Classic er inkl. aftageligt vaskbart polyesterbetræk, som fås i fire farver. Stolen har som standard afkortede ben, som børnene ikke snubler over, og bløde hjul.

Jeg vil gerne lære mere
Produktnummer: 
IFC094


Forankringsmuligheder:

Forestil dig hvordan det vil se ud

Få inspiration til den perfekte legeplads eller udendørs fitnessområde. Du kan afprøve ideer og visualisere dem i augmented reality (AR) ved hjælp af ImaginIt-appen.

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.