Monceau Park

Parken er et samlingssted hvor man både kan slappe af og have det sjovt i midten af Paris.

Parken er et samlingssted hvor man både kan slappe af og have det sjovt i midten af Paris.

Det er med fuldt overlæg, at Monceau Park i Paris har en legeplads fra KOMPAN. Hvis Louis Carmontelle, parkens arkitekt i det 18. århundrede, levede i dag, ville han blive head-huntet af KOMPAN. Hans syn på rekreative rum og hvordan folk kan få mest muligt ud af det, afspejler dagens visioner blandt arkitekter og byrumsudviklere. Legepladsen er en værdifuld tilføjelse til parken - børnene i Paris' 8. distrikt ville være enige.

Se videoen herunder.

Sjov leg i Paris

Sjov leg i Paris

Monceau Parks legepladsfunktioner har med vilje en høj nyhedsværdi for børn, der er vant til trappeopgange i deres hjem. Karruseller, vippedyr og gynger tilbyder en anden form for bevægelse, og det store klatrenet giver dem mulighed for at udvikle og udfordre sig på forskellige niveauer. Legepladsen er designet med forskellige zoner, der hver især fokuserer på en bestemt legeværdi. Der er et sted for småbørn, og der er et sted for de ældre børn. I den offentlige park kan hele familien have det sjovt.

Fysisk

Social-emotionel

Kognitiv

Kreativ

Social play in Parc Monceau

Imaginary play in Parc Monceau

Det er nødvendigt ... at bevare den charme, man møder ... og forny den, så den besøgende vil have lyst til at besøge haven hver dag og at have den for sig selv. Den sande kunst er at vide, hvordan man fastholder de besøgende gennem en række forskellige redskaber og strukturer.

Louis Carmontelle

Kunstner, forfatter og arkitekt, omkring parkdesign i 1773.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.