Motionscykel vinder prestigefyldt pris

Motionscykel vinder prestigefyldt pris

Ny motionscykel vinder den eftertragtede Good Design Award 

KOMPANs nye motionscykel har modtaget den prestigefyldte Good Design Award i produktkategorien Sport & livsstil. Good Design Award'en er en af de ældste og mest prestigefyldte internationale designpriser i verden og har fremmet dygtighed inden for design og innovation siden 1958.

Den nye motionscykel fik ros fra juryen:

“Gennemtænkt produkt, der imødekommer et markedsbehov og leverer positive sociale resultater. Smukt, velovervejet design, der er meget innovativs for dette segment. Det selvdrevne komponent er super smart og øger produktets tiltrækningskraft fra et vedligeholdelses- og installationsperspektiv. Alle komponenter fungerer rigtig godt sammen og leverer et meget veldesignet og konstrueret produkt, der vil gøre en forskel for mange menneskers sundhed og velvære. Godt klaret."

Innovativ udendørs motionscykel 

Den nye motionscykel er designet til både at opfordre til en aktiv livsstil for folk, der først lige er begyndt at træne, og til at udfordre de mest krævende fitnessentusiaster.

Brugere kan justere sadelhøjde og cykelmodstand for at matche deres personlige holdning og fitnessniveau. Og for første gang nogensinde på en udendørs motionscykel er det muligt at måle træningsintensitet, kadence og kalorier, så brugerne kan forbedre deres præstation og nå deres personlige mål.

Lær mere om motionscyklen i videoen herunder. 

 

Motionscykel vinder prestigefyldt pris
Motionscykel vinder prestigefyldt pris

Rekord i antallet af indsendelser

I år modtog Good Design Awards et rekordstort antal indsendelser. Næsten 700 projekter fra hele verden blev evalueret på tværs af ti designdiscipliner, der spænder fra arkitektur til social indflydelse. Good Design Awards tiltrækker bidrag fra alle hjørner af verden herunder Australien, Afrika, Asien, Europa, Nord Amerika og Syd Amerika. 

“Australiens Good Design Award er mere end et symbol på dygtighed inden for design. Den repræsenterer hårdt arbejde og engagement i retning af et innovativt resultat, der i sidste ende vil forbedre vores livskvalitet. Disse projekter viser genialiteten i design og det potentiale, det har for at forbedre verden.”

Dr. Brandon Gien, administrerende direktør for Good Design Australia

Klik her for at se Good Design Awards evaluering af motionscyklen 

Relaterede nyheder