Legepladsudstyr, møbler og udendørs træningsredskaber til alle behov

KOMPAN tilbyder et bredt sortiment af legepladsudstyr, institutionsindretninger og komplette legeløsninger. Dette omfatter både de helt små, de mellemstore og de virkelig store løsninger eller de individuelle legeplads redskaber som vippedyr, rutsjebaner, klatrenet, svævebaner og forskellige gynger, der alle fås i mange forskellige versioner og farver. Vi tilbyder også et bredt sortiment af institutionsmøbler såsom borde, taburetter og legemøbler

KOMPANs sortiment består yderligere også af møbler, digitalt legepladsudstyr, parkmøbler og et bredt sortiment af udendørs fitness udstyr og multibaner.

Alle dele af legepladsudstyret er produceret af materialer i høj kvalitet og opfylder de højeste kvalitetsstandarder – enten fremstillet af slidstærk plast, stål eller FSC-certificeret træ.

Spil bold, hav det sjovt og vær aktiv

KOMPANs fleksible multibaner kan designes til alle rum og miljøer, og understøtter populære sportsgrene som fodbold, basketball, hockey, volleyball, tennis, badminton og håndbold mv. 

Tilpas multibanen præcis til dine ønsker og behov med 40,000+ unikke muligheder!  

De nye multibaner fra KOMPAN er designet som en fleksibel løsning, der kan tilpasses ethvert miljø og formål. Det unikke design kan tilpasses til alle omgivelser og behov. Systemet er understøttet af en konfigurator, hvor du kan konfigurere størrelse, udseende, legeværdi, valg af materialer og tilgængelighed på over 40.000 forskellige måder. 

Lad os komme i gang med at designe jeres løsning!

Aktiviteter som inspirerer

Boldspil har gennem tiderne fascineret mange og gør det stadig. Nogle følger en bestemt sport fra sidelinjen mens mange, både unge og gamle, også er aktive udøvere. Med de rigtige omgivelser og redskaber kan folk være aktive, have det sjovt og forestille sig at de spiller på Wembley eller i Parken i København.

Multibaner er mere end bare sport. Alle de aktiviteter som området understøtter, er også holdsport, og det sociale aspekt er et vigtigt element. Lige meget om multibanerne er placeret i den offentlige park, midt i byen, på den lokale skole eller ved sportsklubben, skabes der automatisk et samlingspunkt, hvor folk kan mødes og være aktive.

Design elementer

MUGAQuality.png

Kvalitetsmaterialer

Varmgalvaniseret stålkonstruktion med livstidsgaranti, kombineret med holdbare og vedligeholdelsesfrie paneler. Testet og certificeret jævnfør sikkerheds standard EN 15312.

RealGoals.png

Støjdæmpende design

Samlinger og multibanernes bander er designet for at skabe mindst mulig støj ved aktiviteter og boldspil. 

FlatInside.png

Helt flade bander 

Stolpe- og panelsamlinger er designet så indersiden af banen er helt flad, hvilket giver en bedre og helt sikker spiloplevelse. 

Mere information om Multibaner

Indtast dine kontaktoplysninger, så tager vores lokale konsulent kontakt til dig omkring dit projekt. 

Forskning viser

85% spiller sporadisk

Folk i alle aldre elsker sport, men i dag sker det ikke kun i idrætsforeningerne og sportklubbberne.

I 2006, lavede FIFA en undersøgelse der talte antallet af fodboldspillere. Deres ’Big Count’-rapport anslog, at 265 millioner spillede fodbold. Ud af disse, var 226 million ikke registreret, men spillede lejlighedsvist og for sjov. Disse personer er sammen med andre boldspillere, de potentielle brugere af en multibane. 

At spille for sjov og når du har lyst er populært. Dette stiller krav til tilgængeligheden af faciliteterne. De skal være tilgængelige på alle tidspunkter af døgnet og være tæt på de potentielle brugere. 

Fleksibiliteten ved en multibane gør den til den ideelle løsning. Den tilbyder mange forskellige aktiviteter på samme tid, og henvender sig derfor til mange forskellige grupper af brugere.

Se demonstration af KOMPANs multibane

Find inspiration blandt vores produkter