Ny Cross Trainer

Indendørs cardio-klassiker er nu klar udendørs

Den populære cross trainer, der er kendt fra indendørs fitness, er nu tilgængelig til udendørs træning.

Med den bedste ergonomi på markedet giver KOMPANs Cross Trainer en intens træning og tilføjer endda et ekstra intensitetsniveau med en speciel sprint-funktion, der giver en træning med høj kalorieforbrænding for at styrke balle- og benmuskulatur og træne stabilitet i coremusklerne.

KOMPAN Cross Trainer giver en sikker træning, der ikke lægger unødigt pres på leddene. 

Cross Traineren er designet til at give brugere i alle aldre og med forskellig fysik og fitnessniveau, en cardiotræning, der holder deres hjertefrekvens over de nødvendige 65 procent af deres maksimale hjertefrekvens. Den intelligente teknologi tilpasser automatisk træningen til det tempo, der er indstillet af brugeren, hvilket sikrer, at brugeren får den rette modstand. Klik her for at lære videnskaben bag eller se videoen nedenfor.

Valgfri touchskærm

Optional-touchscreen.jpg

Holdbar 7" LCD farve touchskærm med IK8-beskyttelsesglas, der giver øjeblikkelig feedback på hastighed, modstand, tid, kalorieforbrænding og så videre. Modstand justeres fra skærmen.

En tilsluttet oplevelse

Connected-experience.jpg

Brugere kan koble sig på KOMPAN Cardio-appen via Bluetooth og få adgang til instruktions- og motivationsvideoer, gemme aktivitet og dele til eksterne platforme.

 

Et ekstra sprint-niveau

Sprint-mode.jpg

Cross Traineren tilføjer et ekstra intensitetsniveau til træningen med et specielt sprint-niveau, der giver en træning med høj kalorieforbrænding.  

Ny Cross Trainer

Bygget til udendørs brug

Efter at have produceret udstyr til udendørs aktivitetsrum gennem 50 år har vi oplevet mange upassende måder at bruge vores udstyr på. Derfor sørger vi for at bruge de mest holdbare materialer, der er tilgængelige og teste dem ens. Se videoen for at tage del i vores test.  

Rammen på cross traineren er fremstillet i varmgalvaniseret kulstofstål med pulverbelægning, der gør den meget holdbar og ideel til udendørs brug.

Touch-skærmen er lavet af IK8-beskyttelsesglas, der er det samme glas, der bliver brugt til at beskytte skærme på hæveautomater. 

Coveret, der dækker modstandsenheden, er lavet af de stærkeste materialer på markedet - Lexan copolymer, der gør den meget modstandsdygtig over for både hærværk og slitage. Håndtagene behandles med en topcoat of polyurea, der giver en høj overfladestyrke og et godt greb.