Udendørsmøbler

Nøglen til at skabe populære udendørsområder

Nøglen til at skabe populære udendørsområder

Udendørsmøbler spiller en vigtig rolle i vores samfund. Men meget ofte overser man værdien i den enkelte bænk i parken, på legepladsen eller på gadehjørnet, når man designer udendørsområder. Vi kender alle den åbenlyse fordel ved udendørs møbler - et sted for enhver til at hvile sig, mødes og socialisere. Men faktisk har udendørsmøbler også den unikke evne, at de forener samfund og generationer. Et veldesignet udendørs aktivitetsområde, der tilbyder en blanding af aktiviteter og steder at hvile og socialisere sig, har langt større chance for at blive populær på tværs af generationer og evner, end dem der ikke gør det.

KOMPAN Udendørsmøbler opfylder alle behov, så der kan designes smukke og inkluderende udendørsområder.    

 

UDFORSK KATALOGET MED UDENDØRSMØBLER HER  

Outdoor_Furniture_2-pcs-stacked1_500.png

AGORA - den inkluderende løsning

Agora-inclusive_intro_500.png

AGORA er udviklet i henhold til de seneste inkluderende designprincipper for udendørs møbler. Dette unikke design er inkluderende som standard og sender en varm velkomst til kørestolsbrugere.

Klik her og se udvalget

RUMBA - den fleksible løsning

Horisontal_2_outdoorfurniture.png

Det bliver ikke mere fleksibelt end RUMBA. Dette sortiment er bygget omkring enkle kurver, og kan tilpasses så det giver et unikt udtryk, der passer ind overalt.

Klik her og se udvalget

CLASSIC - den tidløse løsning

Horisontal_3_outdoorfurniture.png

Det klassiske sortiment tilbyder borde, bænke og picnicborde i et tidløst og klassisk look. Serien er lavet af fyrretræ og hårdttræ som kræver minimal vedligeholdelse.

Klik her og se udvalget

Relaterede nyheder