Ny og innovativ Robinia design løsning

KOMPAN, verdens ledende producent af legepladsudstyr, har i løbet af de seneste år oplevet en øget efterspørgsel og interesse for vores Robinia produkter. Det handler selvfølgelig også i høj grad om legepladsernes design.

I løbet af 2017 vil der blive tilføjet fantastiske produkter og strukturer til Robinia produktserien. Blandt andet vil de fantastiske slotte og skibe fra KOMPAN Design Studio, og det temabaserede sand- og vandleg blive introduceret. Bliv inspireret her.

Slotte

Et Robinia slot vil give enhver park et royalt præg. Slottene skaber eventyrlige rammer for prinser og prinsesser – og måske endda et par konger og dronninger. Med sin rummelige størrelse gør Robinia slottene det muligt for børn i alle aldre at lege sammen, og endda invitere hele familien med til en royal legedag..

 

Skibe

Robiniaskibene danner tilsammen en flåde af uforlignelige og fantasifulde muligheder for leg. Lige fra den lille jolle til den enorme skonnert, er disse skibe bygget til legende sømænd, der med sin fantasi sejler skibene mod fjerne kyster..

1496342686_robinia-news-thumbnail.jpg

ROBINIA Sand- & Vandleg

Børn elsker at lege med sand og vand. Disse to yderst sanselige elementer er gode arbejdsmaterialer for det unge kreative sind, og bidrager til børns tidlige læring, deres eksperimenter og forståelse af verden.

Når de leger med sand og vand, udvikler børn deres motoriske færdigheder, de lærer at interagere i grupper og deres koncentrationsevne forbedres. Kort fortalt, så er leg med sand og vand rigtig godt for børns udvikling.

Press-release-castle-1.jpg