Ny træningsløsning fra KOMPAN

Ny træningsløsning fra KOMPAN

KOMPAN møder hver dag kunder fra hele verdenen, som udfordres af den hurtige urbanisering, aldrende befolkning og stillesiddende livsstile, hvilket resulterer i foruroligende lave niveauer af fysisk aktivitet i lokalsamfundene. 

Globalt lever over 39% af alle voksne og over 80% af alle unge ikke op til minimumsanbefalingen for fysisk aktivitet, som det anbefales af Verdenssundhedsorganisationen. Udgifterne til tabt arbejdsfortjeneste, sygdomsbehandling og efterfølgende rehabiliteringsforløb som følge af inaktivitet er en stor byrde for samfundet såvel som for den enkelte.  

KOMPAN Sport & Fitness Institute har sammen med sundheds- og fitnesseksperter undersøgt markedstrends, kundebehov samt hvad folk kræver, for at blive mere fysisk aktive.  

KOMPANs egne undersøgelser viser, at ønsket om at blive mere aktiv er til stede, men tid, penge og motivation er hovedårsagerne til, at folk ikke er mere aktive. KOMPAN Sport & Fitness Institute’s direktør, Rob Boogmans, som også er fysioterapeut siger: “For at gøre inaktive mennesker aktive skal lokalsamfundet tilbyde tilgængelige og effektive træningssteder. Stederne skal være egnede til alle aldre og evner, og skal tilbyde relevant instruktion, stimulering og motivation. Undersøgelser viser, at det at have digital eller fysisk støtte til motion øger både effektivitet og fastholdelse”. 

KOMPAN har på baggrund af denne indsigt udviklet en helt ny træningsløsning, som kombinerer innovativ og uimodståelig træningsudstyr. Disse understøttes af en trænings-app, der indeholder instruktioner og vejledning, tilpassede træningsprogrammer, personlige udfordringer og endda ernæringsvejledning. 

Derudover giver app’en også mulighed for både at kommunikere med andre mennesker i lokalsamfundet og at tilmelde sig de lokale træningshold. Det er en træningsløsning designet til at få folk uanset alder, evner eller indkomst til at blive aktive. Dette vil medføre en sundere befolkning og et stærkere lokalsamfund, som for de lokale myndigheder vil betyde en øget økonomisk velfærd på længere sigt.  

København vil lancere og fejre det nye træningskoncept den 22. juni, efterfulgt af større byer fra hele verden. 

For mere information, kontakt:

Rob Boogmans, +45 5143379

     

Leg, bevægelse og sundhed er kernen i KOMPANs DNA. KOMPAN har i mere end 45 år designet unikke legeløsninger til sine kunder. Det har altid været KOMPANs ønske at bevare børns og unges glæde for bevægelse igennem deres opvækst, og de sundhedsmæssige fordele herved. Med sunde og glade voksne som rollemodeller vil fremtidens børn med større sandsynlighed følge i deres spor, hvilket skaber en løbende videreførelse af glæden for bevægelse. KOMPANs mission er at få alle mennesker og samfund til at nyde fordelene ved leg og bevægelse.