Nye gynger

Spænding er den drivende motivation til fysisk leg, og gynger er essensen af spænding. Børnene skal bruge deres krop for at lære at gynge, og når først det er lært, tilbyder gyngen timevis af sjov.

Hos KOMPAN stræber vi efter at udvikle moderne, fleksible og slidstærke produktdesign for alle aldre uanset evner. Vores udvalg af gynger er et godt eksempel på dette. I 2018 opdaterer vi vores design af stålrammer til gynger, sådan at det er ekstremt skalerbart til alle kunders krav. Yderligere er stålrammerne nu også tilgængelige i både galvaniserede og farvede udgaver. Spænding er den drivende motivation til fysisk leg, og gynger er essensen af spænding. Børnene skal bruge deres krop for at lære at gynge, og når først det er lært, tilbyder gyngen timevis af sjov. Yderligere træner gynger også barnets vestibulærsystem, dets koordinationsevne og balance – alle fundamentale motoriske færdigheder, som er vitale for barnets evne til at bevæge sig rundt i og agere med verden omkring sig.

Yderligere træner gynger også barnets vestibulærsystem, dets koordinationsevne og balance – alle fundamentale motoriske færdigheder, som er vitale for barnets evne til at bevæge sig rundt i og agere med verden omkring sig.

NYE SÆDER TIL FUGLEREDEGYNGEN 

Veldesignede gyngesæder er essentielle for den gode legeoplevelse. KOMPAN er stolt af at introducere vores to nye designs til fugleredegyngen. De fokuserer både på brugervenlighed, komponentkvalitet og støddæmpning. De nye sæder er tilgængelige med enten rebsæde eller et formstøbt skalsæde. KOMPAN har designet de nye fugleredegynger til både at veje mindre og have forbedret støddæmpende effekt. Bløde, absorberende støddæmpere med non-slip overflade, gør gyngerne ekstremt brugervenlige.

Fugleredegynge med rebsæde

• Forbedret siddekomfort med nye rebsamler

• Rød, sort eller sand farvede reb i sædet.

• Forstærket sæde og gyngereb

  Fugleredegynge_net_1.JPG

Fugleredegynge med skalsæde

  • Grå, grøn, mørkeblå eller lime grønnefarvemuligheder. 
  • Integrerede håndtag og åbninger til vandafløb.
  •  Sikkert og vægtreduceret sæde med uovertruffen siddekomfort.

Fugleredegynge_skål_1.JPG

Swing_pic_2.jpg

Relaterede nyheder