Nye karruseller med naturligt udseende

Tre af børnenes favoritkarruseller fås nu med et naturligt udseende - perfekt til naturlegepladser

Enhver legeplads skal have en eller anden form for karrusel hvor børnene kan snurre og snurre og snurre til de bliver helt rundtossede!

Derfor har vi nu udvidet vores portefølje af naturlegeredskaber med tre ikoniske snurreredskaber. De tre nye karruseller giver børnene meget forskellige oplevelser. De har dog det til fælles, at de alle kan begejstre og tiltrække børn i alle aldre og udfordrer dem på flere niveauer.

Den vippede Supernova giver en unik snurretur - enten liggende, siddende eller stående. De mindste børn kan bruge karrusellen siddende imens deres forældre kan give dem en snurretur. De ældre børn synes dog at det er både spændende og udfordrende at stå op og lave forskellige tricks. Drejekaret er et sikkert og trygt redskab hvor man samtidig kan snurre rundt til man falder om af svimmelhed. Tipi Karrusellen er til børn i alle aldre og bøjlen øverst støtter og gør oplevelsen sjovere.

New-natural-looking-spinners-section-1_1.jpg

Det naturlige valg

New-natural-looking-spinners-horisontal-2.jpg

Det varme og naturlige udseende gør, at de nye karruseller passer perfekt ind på naturlegepladser og i naturlige omgivelser. 

Enkelt design - masser af sjov

New-natural-looking-spinners-horisontal-4.jpg

Drejekaret giver masser af sjov når børnene snurrer og snurrer. Den skrå skål lader børnene justere hastigheden med deres egne bevægelser.

Karruseller til alle

New-natural-looking-spinners-horisontal-5.jpg

For at leg skal være sjovt, skal det kilde i maven! Og at snurre rundt er en af de legeaktiviteter som gør netop det. Tipi Karrusellen og Drejekaret er designet til alle børn og tilbyder ekstra støtte til dem som har behov for dette.

Ny forskning viser, at det ikke kun er børnenes kroppe og balanceevne der udvikles når de snurrer rundt. Bedre balance påvirker nemlig deres indlæringsevner positivt, og en god balance er tæt forbundet med barnets matematiske evner.

Jeanette Fich Jespersen, Head of KOMPAN Play Institute