×

Fejl

Error: form id 29 was not found

Det er tid til at få pulsen op!

KOMPAN introducerer nu en ny innovativ serie af udendørs motionscykler. Cyklerne er designet til at motivere og opfordrer til en aktiv livsstil for nybegynderne, samt udfordrer de mest trænede motionister.

Der bør være muligheder for træning overalt og for alle – så hvert et øjeblik i vores travle og inaktive hverdag kan udnyttes optimalt. 

De nye KOMPAN cykler kan sættes op alle overalt i det fri, hvor de inspirere folk til at komme i gang og giver et motiverende træningspas der giver folk lyst til at vende tilbage.

Der er ikke længere nogen undskyldninger – Kom i gang, brænd kalorier, ha’ det sjov og vær sund.

Udendørs motionscykel

Cykling er en af de mest populære konditionsøvelser. Det er simpelt, effektivt og sikkert. Et træningspas på cykel er skånsomt for leddene og med en stationær cykel er balancen sikret.

Motionscyklerne fra KOMPAN kombinerer et vedligeholdelsesfrit design med udstyr og funktioner kendt fra professionelle indendørs træningscykler. Derved står den lige godt i ubemandede offentlige områder som i et dedikeret udendørs træningsområde.

Brugerne kan justere sadlens højde og modstanden i pedalerne til at matche deres niveau. Som noget helt nyt for en udendørs motionscykel er det muligt at måle ens tråd, kadence og kalorieforbrænding, hvilket lader brugerne tracke deres træning og når deres personlige mål.

Det er nu muligt at lave en rigtig holdtræning udendørs – Er du klar til at være med?

Nye Motionscykler

Funktioner & Design

BikeFrames.png

Cykelramme i to designs

Vælg en City Motionscykel med en komfortabel oprejst siddestilling og lav indstigning eller tag en Sport motionscykel med siddestilling som en racercykel.

PatentPendingTechnology.png

Patent-pending teknologi

Den innovative automatiske gearkasse, tilpasser intelligent modstanden efter pedalhastigheden. Let for begyndere og hårdt for de rutinerede.

MultiHandleBar.png

Multigreb styr

Styrets design er ergonomisk og tilbyder mange forskellige håndstillinger. Der er plads til en skærm (tilkøb), to flaskeholdere, telefon og tablet på styret. 

OptionalScreen.png

Mulighed for skærm

Med en 7” LCD farveskærm lavet af hærværkssikret beskyttelsesglas, får brugeren løbende feedback om fart, afstand, kadence, watt og forbrændte kalorier.

Digital cykeltræning

Motivation er nøglen til at opnå succes i dine træningsmål. Motion bør være sjovt, og derfor er en KOMPANs motionscykel mere end at træde i pedalerne. Den valgfri skærm forbedrer oplevelsen ved at give brugerne indblik i deres præstationer, og gør denne data tilgængelige uden den fastmonterede skærm.

Ved brug af KOMPAN Cardio app kan man få samme funktionalitet og meget mere. Med appen kan brugere tilkoble sig med Bluetooth og få adgang til motivation- og instruktionsvideoer, gemme deres aktivitet og dele til eksterne platforme, f.eks. Strava, Apple Health og Google Fit. Der kan også forbindes til apps som Vescape og Zwift, hvor brugerne kan gøre deres cykeloplevelse til et spil, der kan blandt andet cykles på virtuelle veje og konkurrere mod cyklister i hele verden.

Med digital cykeltræning kan brugerne opleve noget nyt hver uge.

KOMPAN Cardio app er tilgængelig  i App Store og Google Play.

Nye Motionscykler
Nye Motionscykler

Hvorfor kondition er vigtig

En god kondition hænger sammen med et langt, sundt liv i en velfungerende krop – Ikke kun fysisk, også mentalt.

I tilfælde af sygdomme er aerob træning en af de mest effektive aktiviteter, man kan gøre for at reducere symptomer og komme sig hurtigere. 

Aerob træning kan klares på en tidseffektiv og motiverende måde, når den udføres på træningsudstyr der understøtter passende intensitetsmuligheder, som Motionscykler fra KOMPAN.

For samfundet er proaktive investeringer, der forbedrer folkesundheden ekstremt omkostningseffektive.

--> Vil du vide mere, så læs den fulde rapport fra KOMPAN Fitness Institute

--> Få 5 råd til god konditionstræning--> Få 5 råd til god konditionstræning

Er du i tvivl om hvorfor en motionscykel er bedre til at komme i form med end en almindelig cykel:

--> 10 fordele ved en udendørs motionscykel

Cyklen er intelligent. Hvis du er i dårlig form, uvant til intensiv træning så kan den bruges og Motionscyklen vil sørge for præcis den modstand du har brug for. Hvis du bruger cyklen som trænet eller atlet vil cyklen tilpasse dig din profil og give dig en hård, høj-intensitets-sportsoplevelse.

Morten Zacho

KOMPAN Fitness Institute

Nye Motionscykler

Bygget til udendørs brug

Cyklen er designet til at stå i et udendørsmiljø, i alle vejrforhold og med potentielle for hærværk. Der er brugt materialer af høj kvalitet hele vejen rundt, lige fra styret til pedalarmene for at sikre cyklen altid er lige til at sætte sig på. Også efter omfattende brug i det offentlige rum.

Cyklerne kan sættes op overalt med enten overflademontering eller installation i jorden. Der er ikke nogen krav til overfladen på pladsen og da den er selvforsynende med strøm, skal der ikke tilkobles til elnettet.

Motionscyklerne er certificeret af TÜV SÜD i overensstemmelse med EN 16630 og ASTM F3101. Derudover er cyklen certificeret af UL og opfylder UL  1647 og CSA C22.2 Nr. 68.

Se videoen for en teknisk gennemgang af cyklens funktioner.

Error: form id 29 was not found