Nye Robinia legehytter

KOMPAN introducerer hyggelige legehytter til naturens verden

For at give især de yngste børn en hyggelig og behagelig legeoplevelse er de nye Robinia legehytter lavet lidt mindre og mere åbne, end hvad man normalt ser på traditionelle legepladser. Legehytterne tilbyder timevis af dyb og social leg for børn uafhængigt af deres fysiske færdigheder, og det allerede fra de er seks måneder gamle.

Inkluderende design som standard

Robinia legehytter er til børn uafhængigt af deres fysiske færdigheder. Der er lige adgang for både kørestolsbrugere og børn på gåben, så de kan deltage på lige fod i legen. Voksne kan interagere med barnet gennem det åbne design for at give en ekstra følelse af sikkerhed for barnet.

Stor forbedring af sproglige og sociale færdigheder

Disken opfordrer til en masse forskellige legeaktiviteter. Når børnene for eksempel leger ”butik” eller ”i køkkenet” øver de deres sprog og sociale færdigheder, og det forbedrer i sidste ende deres overordnede kognitive og kreative udvikling.

NRO415_DK_PlayingFront_web.jpg

NRO415_DK_Preschool_HandWindow_web.jpg

NRO415_DK_PlayingInside_web.jpg

En legehytte er et hyggeligt og behageligt specielt for de yngste børn. Det tilbyder timevis af legeaktiviteter, der træner barnets sociale færdigheder og sprogudvikling.

Jeanette Fich Jespersen

KOMPAN Play Institute