Nye tematiserede legestrukturer

Nye tematiserede legestrukturer

OHØJ ALLE VOVEHALSE OG PIRATER, GIV AGT!

Hvis jeres legeplads er overtaget af søuhyrer og algerne har sat sig på jeres vipper, så er det på tide at få alle mand på dæk med de nye skibe fra KOMPAN. Skibet er bygget på en klippefast struktur, og udstyret med en lang række eventyrlystne aktiviteter både ovenpå og inden i skibet. Du finder alt hvad børnene har brug for, for at skabe deres egne eventyr til søs lige her. Selv de yngste søulke kan komme under dækket, hvor de mange aktiviteter er bygget rundt om Bliv og Udforsk faktorer som motiverer børnene til at lege, imens de er smidt i kachotten eller leder efter skatte under havets overflade nede i lastrummet. Over dækket kan dine små sørøvere svinge sig fra dækket i fuld fart med den kilderen i maven vores svævebane tilbyder, eller kravle i rebene for at nå vores mere end 6 meter lange stålrutsjebane udviklet til de modigste søfarere.

Med alt det at udforske og prøve, når historierne hurtigt over de 7 verdenshave, og du kan forvente at få en del af de erobrede guldmønter i bytte for 5 minutter længere tid på legepladsen. Og hvem ved, måske selv de voksne landkrabber kan blive revet væk i tidevandet af havets kalden og timevis af sjov. Skibet er bygget af genanvendte OG genanvendelige materialer, som er både holdbare og vedligeholdelsesfrie. Du kan derfor forvente, at dine sø eventyr er både sikre og pålidelige – og at skibet ser fantastisk ud mange år fremover.

 

GØR KANONERNE KLAR TIL KAMP! ALLE MAND TIL MUREN!

Med et KOMPAN slot vil ingen prinsesser nogensinde lide nød! Til gengæld skal du forberede dig på både action og eventyr passende for dronninger og konger. Pakket med sjov på alle niveauer og etager, gemt i alle kroge og hjørner! Send ridderne ud for at udforske huler, fangekældre og mørke grotter for at finde og besejre fjenden. Eller lad børnene blive helte i den næste folkevise, ved at svinge sig fra forsvarsværket for at bekæmpe dragen. Klatr på det gigantiske edderkoppespind for at komme ind i grotten under den store borg, eller meld dig som vagt og patruljer slotsmurene så banditterne ikke overtager slottet. I kældrene finder du en masse aktiviteter bygget rundt om vores ‘Bliv og Udvikl’-koncept – redesignet og konfigureret til at støtte op om alle former for rolleleg og sjov.

Fra murene kan du svinge dig over voldgraven ved at bruge alt fra en rutsjebane til vores super sjove svævebane. Lige så vigtigt er det, at vi har et helt sortiment af net og klatreaktiviteter som du kan bruge, når du sniger dig ind på slottet for at møde troldmanden og stjæle hans opskrift på guld! Fra det mindste vagttårn til den største borg, kan KOMPANs slotte tilpasses alle områder og aldersgrupper, og vil give timevis af eventyr og oplevelser. Vi er ikke gået på kompromis med materialerne, som er er både vedligeholdelsesfrie og lavet fra både genbrugte OG genbrugelige materialer. Dit KOMPAN slot er derfor både sikkert, pålideligt og så godt som nyt i mange år fremover.

Nye tematiserede legestrukturer

Relaterede nyheder