Nyhed: Cube Tower

Cube Tower er en fleksibel, funktionel og kreativ legestruktur, som kan combineres i et utal a muligheder efter behov, plads og kreavtiv udfoldelse.  

Fleksibilitet er et nøgleord, når det gælder legepladser. Både i forhold til etableringen af dem og til funktionaliteten af det færdige resultat. Hvad end projektet indeholder kan Cube Tower tilpasses til omgivelserne, i en løsning hvor både sikkerhed, kvalitet og legeværdi er i top.    

Med udgangspunkt i kubens alsidighed har KOMPAN Design Studio skabt Cube Tower. En tårn-struktur med et væld af muligheder og legeværdi. De enkelte kuber kan stå alene, stilles på skrå eller kombineres med andre kuber og stables til et tårn – kun fantasien sætter grænser.

Om det er tema- og rolleleg for de mindste eller træning og klatring for de større, kan Cube Tower tilpasses individuelle behov og ønsker. 

Inde i kuben møder børn et univers af net-konstruktioner, boble-vinduer i forskellige farver og rebstiger som fører dem op i den øverste kube, hvor en tunnel rutsjebane venter på at bringe dem sikkert ned på jorden igen, på et øjeblik. 

Ønsker du at høre nærmere om Cube Tower og deres uendelige antal kombinationsmuligheder, kontakt din lokale konsulent her.

Cube Tower DK nyhed (2).JPG  Cube Tower DK nyhed (1).JPEG  Cube Tower DK nyhed (1).jpg

Related News