Dobbeltsejr til KOMPAN ved Good Design Awards 2021

Vi er stolte over at kunne fortælle, at både KOMPAN Cross Trainer og Arm Bike har vundet den prestigefyldte pris, Australian Good Design Award, i kategorien "Product Design Sport and Lifestyle" hvor de især blev anerkendt for deres fantastiske design og innovation. Derudover er vores indsats også blevet anerkendt ved Korean Good Design Awards 2021.

Dobbeltsejr til KOMPAN ved Good Design Awards 2021

Cross Trainer

Det sagde juryen om KOMPAN Cross Trainer: "Det er fantastisk at se udviklingen for seldrevne fitnessudstyr, der kan tilsluttes smarte enheder. Dette nye koncept åbner op for nye muligheder når det kommer til at reducere miljøaftryk, øge genanvendlighed og give fri adgang til fitnessudstyr af høj kvalitet i udendørs rum.

Det solide design gør at elementerne kan overleve, og den organiske form får det til at se tiltalende ud.

Designerne bør især have ros for designets ekstreme holdbarhed til offentlige uderum. KOMPAN sætter standarden for designkvalitet i denne kategori, og med dette design har de hævet det endnu en gang. Godt klaret."

Arm Bike

Det sagde juryen om KOMPAN Arm Bike: "Selvdrevne fitnessudstyr, der kan tilsluttes smarte enheder, er en vigtig udvikling for denne branche. Denne udvikling åbner op for reelle muligheder for at reducere miljøaftryk, øge genanvendelighed og give fri adgang til fitnessudstyr af høj kvalitet i udendørs rum ved indendørs fitnessområder.

Det robuste design gør at elementerne kan overleve, samtidig med det ser tiltalende ud.
Det er unikt at have et produkt, der kan tilbyde tre brugerpositioner til brugere i alle aldre og evner: fra en kørestol, stående eller siddende på det ergonomiske sæde.

KOMPAN er kommet med en god løsning. Overordnet er dette et fremragende projekt, hvor alle bokse kan krydses af for et fantastisk design i denne kategori. Godt klaret."

Dobbeltsejr til KOMPAN ved Good Design Awards 2021