Både til sjov og afslapning
En hængekøje ser enke

Både til sjov og afslapning

En hængekøje ser enkel ud men tilbyder både leg, aktivitet og afslapning. Her kan man mødes og socialiserer eller tage et hvil. Man kan også svaje hinanden stille fra side til side eller lege vildt. Det hele afhænger af af børnenes humør og fantasi.

 

Leg for børn uanset evner

Hængekøjen opfordrer alle børn til leg uanset evner. Her kan de socialisere og skiftes til at skubbe hinanden eller tage et hvil sammen. Børn i kørestole kan komme helt tæt på og svaje deres legekammerater fra side til side.

Fremstillet af materialer af højeste kvalitet

Hammock_stainless-steel-swing-hanger.png

Hængekøjebeslag i rustfri stål

Hængekøjebeslagene er fremstillet af rustfri stål for at forhindre korrosion og samtidig tilbyde høj modstandsdygtighed. Stolperne er fremstillet af varmgalvaniseret stål med 10 års garanti.

Hammock-eco-coreHDPE-panels.png

EcoCoreTM HDPE paneler

Panelerne i hver ende af hængekøjen er EcoCoreTM HDPE paneler med livstidsgaranti.

Hammock-Nylon-PA-connectors.png

Nylon PA samlinger og Hercules PES reb

Rebene er stålforstærkede og forbundet med nylon PA-samlinger som giver en blød og behagelig overflade at ligge på. Både reb og samlinger er med 10 års garanti.

En hængekøje er et fantastisk redskab. Man kan være social, man kan tage et hvil eller lege med vennerne. Hængekøjen inkluderer tilmed alle aldersgrupper samt børn med og uden handicap.

Jeanette Fich Jespersen

Chef for KOMPAN Play Institute