Spring ud i det!

 

 

 

 

Spring ud i det!

Der findes ikke noget sjovere end at hoppe - bortset fra at hoppe endnu mere! Vores Jumpers passer ind hvor det skal være og kan skabe sjov og aktiv leg overalt. Placer dem i en park og se hvordan området vækkes til live. Eller placer dem i en skolegård og nyd synet af glade og aktive skolebørn.

 

Jumpers

Jumpers kan puste liv i enhver legeplads

På legepladsen er der altid kø til vores Jumpers. Udover at være sjov er en Jumper også et friskt og socialt element som tiltrækker børn i alle aldersgrupper.

Skabt til udendørs leg og aktivitet

Jumper-steel-box.jpg

Stålrammen er varmgalvaniseret for at forhindre korrosion. Fjedrene er fremstillet af råstfri stål og fikseringspunkterne til stålrammen er ekstra solide.

Jumper-membrane.jpg

Dugen er fremstillet af en EPDM-gummimembran som er meget holdbar og giver et fantastisk responsivt hop. I midten af membranen er der 5 mm drænhuller så vandet kan løbe af.

Maintenance-system-jumpers.jpg

Det intelligente vedligeholdelsessystem med de små huller på indersiden af gummifliserne gør, at de nemt kan fjernes i forbindelse med inspektion og vedligehold.

Jumper-inclusive.jpg

De skrå gummifliser gør det muligt for kørestolsbrugere at tilgå og bruge vores Jumpers.

At hoppe er fantastisk fysisk aktivitet for børn. Hoppet de oplever, er enormt sjov og får dem til at fortsætte og derfor også være aktive i længere tid.

Jeanette Fich Jespersen

Chef for KOMPAN Play Institute