Nyt udvalg af legestrukturer til tumlinge og børnehavebørn

KOMPAN vil maksimere fordelene ved leg for vores mindste borgere med en ny produktlinje

Al forskning viser, at de første år af livet er fundamentale for resten af vores liv. Derfor er en af de bedste ting vi kan gøre for vores børn, at støtte dem i deres udvikling. KOMPAN ønsker at imødekomme dette med den nye prouktlinje af legestrukturer for samfundets mindste borgere: MOMENTS Mini. Hvad kan de nye produkter tilbyde?

New-Toddler-and-preschool-1.jpg

Aldersspecifikke legestrukturer

Ifølge DR. Justin Markussen fra KOMPAN Play Institute, er aldersspecifikke legemuligheder før børn især vigtige i den tidlige barndom:”Småbørn og børn i børnehavealderen udvikler sig i et forbløffende tempo. Vi har benyttet vores viden omkring børneudvikling til at designe strukturer, som er velegnede for børn i forskellige udviklingsstadier”. Han fortsætter, ”en toåriges behov er meget anderledes end en femåriges behov”.

Sjove Lærepaneler

Udover alderssvarende størrelser og skala, indeholder Mini Konceptet en del nye legebaserede læringspaneler. Panelerne understøtter en række færdigheder og kompetencer såsom fin- og grovmotoriske færdigheder, krydskoordination, abstrakte tænkefærdigheder samt følelsesmæssig udvikling. ”Igennem Mini’s omfattende designproces observerede vi gang på gang, at intelligent designede paneler lærer børn en masse, samtidig med, at de forbliver sjove for brugeren”, siger designeren af Moments Mini, Cathrine Lüttge.

new-Toddler-and-preschool-2.jpg

Fuldt ud tilpasselig & markedsledende kvalitet

Moments Mini bringer brugertilpasning af produkter til et helt nyt niveau. Du kan vælge imellem adskillige muligheder, der blandt andet inkluderer rutsjebaner, legepaneler, forskellige typer stolper m.m. Få den legestruktur, der matcher perfekt med jeres behov.

Alle disse innovationer understøttes naturligvis af KOMPANs førende garanti og over 40 års erfaring. Moments Mini er blot endnu et eksempel på, at KOMPAN er verdensleder inden for leg, der fremmer børns udvikling.

New-Toddler-and-preschool-3.jpg