Om Corocord

Corocord har som opfinderne af Spacenet og pionerer inden for lege- og klatrenet været globalt førende og anerkendte specialister inden for unikke rebkonstruktioner med høj legeværdi i mere end 45 år.

Det hele begyndte i Berlin i 1970'erne, da den tyske arkitekt Conrad Roland udviklede Corocord Play Spacenet — en nyskabelse baseret på en patenteret rebnetkonstruktion med adgang fra alle fire sider og med stor legeværdi for mange børn samtidigt. Corocords kreative udviklingsteam har i årenes løb udtænkt og designet innovative legeløsninger til forskellige aldersgrupper. Fra den første spæde ide til komplette koncept og den perfekte udformning baseret på dygtigt håndværk.

Corocords løsninger findes i dag som udtryksfulde arkitektoniske skulpturer og magiske attraktioner på legepladser over hele verden. De transparente legenet, med æstetisk design, passer ind i ethvert miljø. De beskrives ofte som vartegn eller endda moderne kunstværker. Netkonstruktioneme kan underholde mange børn samtidigt og giver uanede muligheder for interaktion og legeaktiviteter. Børnene kan f.eks. klatre, gynge, rutsje, hoppe og træne deres balanceevne i legenettene. Corocords ingeniører har haft særligt stort fokus på ergonomi og sikkerhed, så forældre kan have tillid til, at klatring i Corocordnet fremmer fysisk aktivitet effektivt i en sikker legeløsning.

Om COROCORD™
Om COROCORD™

I nettene benyttes særlige rebtyper, som hærdes gennem en proces, der er udviklet af Corocord:

Polyamidindpakningen smeltes ind i hver enkelt kordel. Det betyder, at når overfladefibrene er blevet slidt af pga. friktion, er der stadig en hård polyamidbelægning tilbage, som beskytter hver enkelt kordel. Hærdet reb fra Corocord har en enestående slidstyrke og føles behageligt mod hænderne. Det findes udelukkende i rebnet, som produceres af Corocord.

Corocord er opfinderne bag Spacenettet, og vi udvikler unikke løsninger til projekter over hele verden, uanset om du ønsker et Gople-Legetårn til en solfyldt park, en Net Twister-konstruktion til en oplevelseslegeplads eller en raffineret Drømmefanger til et grønt område.

MEST ERFARING

Legeredskaber fra Corocord bygger på mere end 40 års læring og erfaring. Vi brænder for design og kvalitet ned til mindste detalje i vores bestræbelser på at tilbyde kunderne de bedste produkter og løsninger. Vi indhenter proaktivt feedback fra eksperter på børnepasnings- og undervisningsområdet, landskabsarkitekter og andre influenter, som vi inddrager i vores produktinnovation. Vi yder en dedikeret indsats for at skabe gladere og sundere lokalsamfund!

horizontal2.jpg

STØRSTE INNOVATION

Siden opfindelsen af Spacenettet, som var vores første unikke opfindelse, har vi brugt årtier på at udvikle helt nye og innovative løsninger til legens verden: Sky Walk-konstruktioner, snoede Loops, fantastiske Domes eller vores parkour- og agilitykoncepter er blot nogle få eksempler på vores evne til at være innovative og udvikle nye tilgange til at lege. Vi tilbyder kunder og børn over hele verden fordelen ved originalt design, kvalitet og fordelen ved ægte Corocord design.

horizontal3.jpg

STØRSTE FORDEL FOR BØRNS UDVIKLING

Børns trivsel er det ultimative mål. Det er vores mission at levere fremragende legeredskaber, som stimulerer børns sind, krop og sjæl. Børn har brug for plads til at udvikle fantasien og for udfordringer til at vokse og udvikle sig. Klatring i en af Corocords konstruktioner giver en unik tredimensionel legeoplevelse og er en uudtømmelig kilde til at udforske grænser sammen med andre børn gennem leg.

inclusive.jpg

MEST INKLUDERENDE

Corocords gennemsigtighed gør det muligt for alle brugere at kommunikere og interagere visuelt på tværs af højder og afstande uanset alder og færdighedsniveau. Alle detaljer fra rebenes grebdiameter til adgangspunkternes udformning er designet til at understøtte de ergonomiske behov for flest mulige brugergrupper. Vi værner om KOMPANs filosofi: En inkluderende legeplads er et sted, hvor alle kan lege med hinanden eller med noget.

horizontalstandard.jpg

HØJESTE STANDARDER

ISO 9001-certificering garanterer den højeste kvalitet. Vi har faste interne sikkerhedsrutiner i henhold til EN1176 (Europa), AS (Australien), ASTM og CSA (Nordamerika), der overvåges af anerkendte sikkerhedsinstitutioner som TÜV og IPEMA. Alle Corocord-standardprodukter i dette katalog er TÜV-certificerede for at garantere optimal sikkerhed. Kritiske dele er altid udført i meget stærkt stål. Store rebnetkonstruktioner har sikkerhedsanordninger, med dobbelt eller tredobbelt beskyttelse.

horizontal4.jpg

LIVSLANG SERVICE

Mens produkter fra andre leverandører nedslides, forbliver Corocords rebkonstruktioner intakte. Vores konstruktioner siges endda at blive endnu bedre med tiden. Vores produkters enestående kvalitet og holdbarhed betyder, at vi tilbyder markedsførende garantier og levetidsservice og -support efter behov. Du kan altid regne med os!

Hele vores udvalg af COROCORD produkter