Om KOMPAN

KOMPAN er her for at samskabe og forme gladere og sundere samfund, ved at tilbyde fremragende lege- og sport- & fitnessløsninger til mennesker i alle aldre uanset evner. 

Når vi har et aktivt liv, bliver vi gladere og sundere, og vi præsterer bedre. Igennem leg og bevægelse har vi det sjovt, vi lærer og udvikler os – både individuelt og i fællesskab. Det er selve grundstenen i gladere og sundere samfund over hele verden.

Vi danner partnerskaber for at muliggøre en aktiv livstil

Fordi flere og flere mennesker bor i byer med begrænset plads og tid til fysisk aktivitet, er byer blevet en voksende udfordring. For at motivere folk i alle aldre til at være aktive, have det sjovt, lege og lære, samarbejder vi med designere og byudviklere for at kunne levere sjove og intelligente løsninger. Vi har dannet et partnerskab med Gehl Institute & Architects for at udvikle konceptet om Aktive Byer. 

Gehl Institute har støttet store byer over hele verden i at designe ”Mennesket Først"-Byer. Sammen med Gehl vil vi udfolde konceptet om Aktive Byer over for politikere, kunder og fundraisere. Det er dem, der har magten til at begynde forandringerne for borgerne. 

Når viden er grundlaget

Hvert år leger eller træner 150 millioner mennesker på en KOMPAN lege- eller sportsløsning. Børn i alle aldre, teenagere og voksne. De leger, bruger deres sanser, de udforsker, og de er fysisk aktive sammen. De har det sjovt, og netop dét er den største motivation til at være fysisk aktive. Samtidig er det en proces hvor man lærer og udvikler sig. Vi ved, hvad der motiverer og udvikler børn og voksne i de forskellige stadier af fysisk og kognitiv udvikling. Vi har evnen og den nødvendige viden til at omdanne ideer til underholdende og intelligente løsninger.