Palatlakaha Park-legepladsen

Ny legeplads er børnenes favorit

Ny legeplads er børnenes favorit

Byen Clermont ønskede en ny legeplads, der ville lade stedets naturlige skønhed skinne igennem, så sammen med KOMPAN designede de en transparent legeplads, der ville udfordre byens børn til at være aktive. Den nye legeplads giver børnene nye muligheder for at være aktive, da de både kan klatre, løbe, snurre rundt, hænge, balancere og meget mere - det hele er op til børnenes fantasi.

Det nye koncept blev mødt med en del skepsis, men den nye legeplads er nu blevet børnenes favorit. De elsker den nye legeplads, der udfordrer dem på mange niveauer. De bruger de forskellige udfordringer til at konkurrere med hinanden om, hvem der hurtigst kan komme fra den ene ende til den anden uden at røre jorden. Derfor har den nye legeplads fået kaldenavnet Ninja Warrior.

Uendelig meget sjov

Uendelig meget sjov

Ninja Warrior-legepladsen er fuld af sjove udfordringer, som børn kan udforske og konkurrere på. Den transparente Explorer Dome giver børnene en bred vifte af klatre-, kravle- og balanceudfordringer. Den transparente Dome stimulerer samtidig børnenes rumfornemmelse. Dome lærer børn vigtige sociale færdigheder som empati og vente på tur. 

Legepladsens roterende elementer såsom Drejekar og Spica træner børns balancesans. At få et barn til at mestre rotationselementet i Spica, hvordan man bremser det eller får det til at dreje hurtigere, stimulerer deres kognitive færdigheder - især deres logiske tænkning. Legetårnet og forhindringsbanen inviterer børnene til at prøve aktiviteter som armgangs-baren og klatre-kravle udfordringer, der stimulerer styrke i overkroppen og krydskoordination.

Fysisk

Social-emotionel

Kognitiv

Kreativ

ObstaclePalatlakaha.jpg

SupernovaPalatlakaha.jpg

SlidePalatlakaha.jpg

Hver gang jeg kommer her, er der altid travlt - især efter skoletid.

Ralph Biddy   

Principal Sales Executive   

KOMPAN 

Hver gang jeg kommer her, er der altid travlt - især efter skoletid.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.