Fantastiske udendørsløsninger - designet til at inspirere til leg og bevægelse

KOMPAN har i mere end 45 år udviklet unikke, innovative udendørs løsninger til det offentlige rum for at skabe lokale fællesskaber, der sikrer velfungerende samfund. Gennem forskning, viden og tæt samarbejde med vores kunder og brugere har vi udviklet vores portefølje – som gør det muligt for os at skabe den rette skræddersyede løsning sammen med jer som vores partner.

Som et resultat får vi folk i alle aldre til at lege og bevæge sig dagligt overalt i verden. Alle vores løsninger byder på spændende design, høj legeværdi, kompromisløs sikkerhed, unik innovation og rummeligt design.

Hos KOMPAN forstår vi, at legepladser, der henvender sig til brugere med ethvert færdighedsniveau, er afgørende for et velfungerende samfund. KOMPAN tilbyder en bred vifte af designløsninger til alle slags omgivelser, fra landområder til byer. Vores brede udvalg af forskellige produktserier giver os mulighed for

frit at blande produkter og landskabsarkitektur, uanset beliggenheden. Vores design kræver kun et minimum af vedligeholdelse, idet der er brugt materialer af højest mulige kvalitet, som også har den bedst mulige slidstyrke.

Dette øger levetiden for legepladsen betydeligt og yder en effektiv beskyttelse mod potentielt hærværk.

Som din professionelle partner hjælper vi dig igennem processen fra A til Z og sikrer, at du får omfattende støtte til:

  • Rådgivning
  • Teknisk og visuelt design
  • Installering
  • Vedligeholdelse og efterbehandling

KOMPANs tilgang til og forståelse for betydningen af fysisk aktivitet og den vigtige legeværdi giver os mulighed for at sørge for offentlige rum, der opfylder samfundets forventninger. Dette bidrager til sundhed og velvære hos brugerne i mange år fremover.