Fantastiske udendørsløsninger - designet til at inspirere til leg og bevægelse

KOMPAN har i mere end 45 år udviklet unikke, innovative udendørs løsninger til det offentlige rum for at skabe lokale fællesskaber, der sikrer velfungerende samfund. Gennem forskning, viden og tæt samarbejde med vores kunder og brugere har vi udviklet vores portefølje – som gør det muligt for os at skabe den rette skræddersyede løsning sammen med jer som vores partner.

Som et resultat får vi folk i alle aldre til at lege og bevæge sig dagligt overalt i verden. Alle vores løsninger byder på spændende design, høj legeværdi, kompromisløs sikkerhed, unik innovation og rummeligt design.

Hos KOMPAN forstår vi, at legepladser, der henvender sig til brugere med ethvert færdighedsniveau, er afgørende for et velfungerende samfund. KOMPAN tilbyder en bred vifte af designløsninger til alle slags omgivelser, fra landområder til byer. Vores brede udvalg af forskellige produktserier giver os mulighed for

frit at blande produkter og landskabsarkitektur, uanset beliggenheden. Vores design kræver kun et minimum af vedligeholdelse, idet der er brugt materialer af højest mulige kvalitet, som også har den bedst mulige slidstyrke.

Dette øger levetiden for legepladsen betydeligt og yder en effektiv beskyttelse mod potentielt hærværk.

Som din professionelle partner hjælper vi dig igennem processen fra A til Z og sikrer, at du får omfattende støtte til:

  • Rådgivning
  • Teknisk og visuelt design
  • Installering
  • Vedligeholdelse og efterbehandling

KOMPANs tilgang til og forståelse for betydningen af fysisk aktivitet og den vigtige legeværdi giver os mulighed for at sørge for offentlige rum, der opfylder samfundets forventninger. Dette bidrager til sundhed og velvære hos brugerne i mange år fremover.

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.