Mødesteder


Mødesteder på legepladsen

Enhver legeplads kan fungere som et mødested, hvor man kan slappe af og mødes med sine venner og legekammerater. KOMPANs mødesteder er designet til socialt samvær og afslapning. Strukturerne passer perfekt ind på legepladsen, ved multibanen eller for sig selv.

Vores ekstraudstyr kan være med til at skabe et imødekommende og sundt miljø ved din park, fitnessområde eller legeplads. Vores ekstraudstyr, der er designet i materialer af høj kvalitet, inkluderer informationsskilte, affaldsspande, bænke, borde, hængekøjer og meget mere. Gode legepladser kræver tilbehør til at vejlede, sikre og give bedst mulige legemiljøer for børn, så de har en herlig leg.

Efterhånden som børn bliver ældre, bliver de mere og mere interesseret i social leg og socialt samvær. Derfor bør der være behagelige mødesteder i enhver skolegård. Børnene kan mødes i større grupper, hvor der er plads til leg, eller de kan vælge og mødes i fred og ro med en ven eller veninde. Uanset hvad de vælger, kan de enten sidde på en solid bænk med ryglæn eller lægge sig i en behageligt vuggende hængekøje.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.