Poppleton Legeplads, England

Børnenes favorit sted efter skole

Børnenes favorit sted efter skole

I landsbyen Poppleton, tager børnene altid direkte hen på legepladsen efter skole. Her er der masser af legemuligheder med både gynger, rutsjebaner, karruseller, tårne og en svævebane. Børn fra alle aldersgrupper har gjort det til en del af deres daglige rutine at besøge legepladsen, hvor de kan have det sjovt sammen i et par timer.

Legepladsen har givet lokalsamfundet et nyt socialt samlingspunkt, hvor folk mødes på tværs af alder, evner og kulturer. Dette er stedet, hvor fællesskabet blomstrer, hvor voksne skaber nye bånd og legekammeraterne bliver til venner. Hele samfundet er vild med de nye faciliteter. Området er blevet så populært, at folk fra andre landsbyer kører til Poppleton for at bruge legepladsen.

Leg for alle

Leg for alle

Legepladsen i Poppleton tilbyder leg og udvikling for alle aldre. De to enkelte gynger ved siden af hinanden træner for eksempel de små børns kognitive forståelse af årsag og virkning, som de gynger i takt. Større børn har det også sjovt med gyngerne, hvor de kan lave regler for at gynge sammen i takt eller hver for sig. Når børnene skal vippe sammen, træner det deres evne til at samarbejde, samt deres fysisk kontakt med andre, som for eksempel at sidde tæt sammen. Dette er super godt for børnene og deres velbefindende, da det mindsker børns stresshormoner.

Når børnene leger oppe i dobbelt tårnet, forbedrer det deres fysiske evner såsom krydskoordinering, balance og vestibulærte system. Ligeledes styrker og udvikler dette også deres muskler. Hvis de større børn søger efter noget mere vildt, er der den sjove svævebane. En svævetur igennem luften giver med garanti masser af spænding, samtidig med den også forbedrer børns selvværd og deres risikostyring.

Kognitiv

Kreativ

Fysisk

Social-emotionel

Poppleton-horizontal-3.jpg

Poppleton-horizontal-1.jpg

Poppleton-horizontal-2.jpg  

De gjorde det fantastisk, og hele byen elsker virkelig de nye faciliteter. Det er bare fantastisk

Beth Kirkham

Center Manager

Poppleton samfundscenter

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.