Databeskyttelses- og Privatlivspolitik

Mange tak for din interesse i KOMPAN online univers. Når du besøger vores hjemmeside arbejder vi med data, viden, forskning og udvikling. At håndtere denne data og indflydelsen på dit privatliv på en korrekt måde er et ansvar vi tager meget seriøst. Nedenfor finder du vores Databeskyttelses- og Privatlivspolitik, som er gældende på KOMPAN Danmarks hjemmeside. Du bør ikke lege videre på vores hjemmeside, hvis du ikke accepterer nedenstående Databeskyttelses- og Privatlivspolitik.

Denne hjemmeside er udviklet og vedligeholdt af 

KOMPAN Danmark A/S

C. F. Tietgens Boulevard 32 C

5220 Odense SØ 

Danmark

(herefter benævnt "KOMPAN").

P: +45 63 62 12 50

E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KOMPAN må på et hvilket som helst tidspunkt ændre denne politik. Hvis dette gøres, vil det blive vist på denne hjemmeside. Du bør regelmæssigt besøge vores side om Cookie og Privatlivspolitik, for at sikre at du er bekendt med den seneste version.  

Din persondata på KOMPAN hjemmesiden 

KOMPAN.dk er til for at informere dig om vores virksomhed, produkter, servicer og partnetskaber, og vi anvender cookies. Nogen information vil vi indsamle direkte gennem kontaktformularer, pop-ups, online diagrammer, kundeundersøgelser, mens andre informationer vil blive indsamlet automatisk. Du vil altid blive informeret inden vi indsamler persondata om dig. KOMPAN er dataansvarlig for persondata som indsamles via vores hjemmeside. 

 

Indsamling af persondata

Persondata indsamlet af os vil primært indeholde, for eksempel, navn, e-mail adresse, telefonnummer og lignende identifikationsdata, som information omkring din IP adresse. 

Persondata om dig vil blive indsamlet i en eller flere af følgende tilfælde:

  • Når du besøger og browser vores hjemmeside
  • Når du opretter en brugerprofil
  • Når du forespørger tilbud på produkter 
  • Når du bestiller kataloger
  • Når du tilmelder dig KOMPANs nyhedsbrev
  • Når du indsender en forespørgsel gennem en kontaktformular 
  • Når du kommunikere med KOMPAN
  • Når du gør brug af KOMPANs andre funktioner og servicer 

Hvorfor indsamler vi persondata?

Persondata bliver indsamlet med følgende formål:

  • Administration af brugerkonti og profile
  • Udfærdigelse af forespørgsler i vores webshop 
  • Levering af kataloger bestilt af dig eller levering af tjenesteydelser 
  • Distribution af nyhedsbreve og anden reklame/marketing
  • Håndtering af anmodninger fra dig
  • Levering af kundesupport og kommunikation
  • Produkt- og serviceudvikling
  • Statistik og analyse

Behandlingen af dine personoplysninger vil i nogle tilfælde være nødvendig for udførelsen af en kontrakt indgået mellem KOMPAN og dig, f.eks. at færdiggøre ordrer af varer, kataloger eller tjenester. Behandlingen kan også være nødvendig for at overholde andre anmodninger fra dig, f.eks. kundesupport. Derudover kan behandlingen af dine persondata være baseret på vores legitime interesse i at gennemføre markedsføringsaktiviteter og at udvikle og evaluere vores produkter og tjenester samt at udføre statistikker.

KOMPAN bruger kun dine persondata til at sende dig produktinformation, nyhedsbreve og andet markedsføringsmateriale via e-mail, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke hertil, medmindre gældende lovgivning tillader os at kontakte dig uden sådant samtykke.

Udover ovenstående, samler og opbevarer vi også oplysninger, som i sidste ende kan hjælpe os med at forbedre vores hjemmeside. De oplysninger, vi indsamler, gemmes automatisk i et samlet format og gør det ikke muligt for os at identificere dig som person. Vi forbinder ikke den samlede besøgsstatistik med persondata ("PD"), medmindre du frivilliggør dine persondata.

Vi opdeler de oplysninger, vi indsamler i to kategorier: (1) Samlet besøgsstatistik og (2) Persondata.

Samlet besøgsstatistik: bruges i en samlet form for at informere os om, hvor vores besøgende kommer fra, hvad de ser og reagerer på, og hvor de bruger deres tid på vores hjemmeside. Oplysninger, vi indsamler automatisk, omfatter:

  • Første parts Cookie support (hvis du tillader os at placere en cookie på din computer)
  • Besøgs ID (Leveres af en cookie, vi placerer på din computer, når det er muligt)
  • Henviser (dvs. hvor du kom fra, for eksempel google.com)
  • Dato og klokkeslæt for besøget
  • Regionale indstillinger og sprogindstillinger (for at bestemme hvilket land du er i)
  • Operativsystem (Windows, OS X, Linux, IOS, Android osv.)
  • Browser og browserversion (Chrome, Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari osv.)
  • Skærmopløsning (1280x1024, 1024x768 osv.)
  • JavaScript-support
  • Java support
  • IP-adresse (Din computers adresse på internettet) (dette er også persondata og dermed behandlet som sådan)
  • Titlen på den side, du ser
  • URL'en for den side, du ser

Se vores cookie politik for yderligere information. Cookie-politikken er tilgængelig her

Offentliggørelse til tredjepart

KOMPAN kan dele dine persondata med tredjepartsleverandører som fragtfirmaer for at afslutte anmodninger/ordrer for produkter, kataloger mv. foretaget af dig.

Under visse omstændigheder og ifølge lovgivningen kan det være nødvendigt at videregive data til myndighederne. Vi kan også videregive dine persondata for at etablere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder.

I tilfælde af omorganisering eller helt eller delvist salg af virksomheden, vil oplysningerne i givet fald offentliggøres i overensstemmelse med gældende lovgivning, der regulerer sådan behandling af personoplysninger.

Dine persondata kan deles med tredjeparts serviceudbydere, der hjælper KOMPAN. I sådanne tilfælde har tjenesteudbyderne kun ret til at behandle personoplysningerne på vores vegne og i overensstemmelse med KOMPANs instruktioner.

Dine persondata bliver ikke videregivet til tredjeparter uden din tilladelse, undtagen som beskrevet ovenfor.

Varigheden af behandlingen

Dine persondata slettes, når vi ikke længere behøver at behandle dataene for at opfylde et eller flere af ovennævnte formål eller andre kompatible formål. Dine data kan dog behandles og opbevares i længere tid i anonymiseret form, eller hvis vi skal gøre det ifølge loven.

Cookies

Vi bruger cookies på vores hjemmesider. Læs venligst mere om brugen af cookies i vores Cookie Politik, som du kan finde her.

Sikkerhed

Vi har gennemført sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at vores interne procedurer opfylder vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Derfor bruger vi vores bedste bestræbelser på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine persondata.

Dine rettigheder

Du har ret til adgang til de personoplysninger, som vi behandler og opbevarer om dig, med forbehold af visse lovbestemte undtagelser. Desuden har du ret til at protestere mod indsamling og anmodning om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger. Derudover har du også ret til at kræve, at vi korrigerer eller sletter dine persondata, hvis det er nødvendigt.

Under visse omstændigheder kan du også anmode om, at vi giver dig et overblik over de persondata, du har givet os i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, og anmode os om at overføre sådanne data til en anden datastyring.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen af dine persondata til direkte markedsføring.

Tilbagetrækning af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde ethvert samtykke, du har givet os. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Med hensyn til nyhedsbreve og andet elektronisk marketingmateriale kan du også bruge "unsubscribe link" i e-mail eller anden kommunikation, som du modtager fra os.

Bemærk venligst at tilbagekaldelsen af dit samtykke ikke påvirker lovligheden af behandlingen før udtræden.

Hvem skal du kontakte

Hvis du vil have, at vi opdaterer, retter eller sletter de persondata, som vi har registreret om dig; eller hvis du ønsker adgang til de personoplysninger, der opbevares om dig, eller hvis du har spørgsmål vedrørende ovenstående retningslinjer; kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

KOMPAN Danmark A/S

C. F. Tietgens Boulevard 32 C

5220 Odense SØ

Danmark

Klager

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine persondata, kan du kontakte os via e-mail eller brev som angivet ovenfor. Du kan også indgive en klage til Datatilsynet eller anden relevant tilsynsmyndighed.

Version 1.0, 01/05/2018 - 2018