Red Dot Design Award til vores AGORA parkmøbler

 

 

KOMPANs AGORA parkmøbelserie er blevet tildelt den prestigefyldte Red Dot Award i kategorien produktdesign.

AGORA parkmøbler er defineret af dets rene linjer og et unikt design, der gør det inkluderende og let tilgængeligt for alle. Designet er åbent og indbydende for at give folk, der bruger kørestole og hjælpemidler til at gå, adgang til borde og bænke på lige vilkår som andre uden handicap.

Vores AGORA parkmøbler blev udviklet til at sætte nye standarder inden for udendørs møbler med anvendelse af universelle designprincipper. Møbelserien er en fantastisk mulighed for landskabsarkitekter som ønsker at designe uderum, der er indbydende og funktionelle for alle.

Denne pris kommer, efter KOMPAN markerer et halvt århundrede med at udvikle legeredskaber til legepladser, udendørs fitnessredskaber og parkmøbler - meget forskellige produkter, men med det fælles formål at hjælpe med at skabe sundere og gladere samfund.

AGORA produktsortimentet dækker bænke med og uden ryglæn, picnicborde, borde og hangouts:

AGORA-PRODUCT-LINE-SILUETTES.jpg  

  

Inkluderende design er standard

Horisontal1_inclusiveasstandard.jpg

FNs konvention om rettigheder for personer med handicap (CRPD) kræver anvendelse af universelle designprincipper, når man skaber offentlige rum. Installation af AGORA parkmøbler i et offentligt område opfylder alle inklusive designkrav. AGORAs inkluderende design giver kørestolsbrugere fuld adgang til bordet og de får den samme sociale oplevelse som mennesker uden handicap.

 

Ergonomisk korrekt og tilgængeligt

Horisontal2_ergonomics.jpg

Parkmøbler er en naturlig del af at gøre byer og offentlige rum tilgængelige og attraktive. AGORA-produktserien overholder alle standarder for inklusion og tilgængelighed. Armlænet er for eksempel en integreret del af strukturen og giver også et fast greb og støtte til brugerne. Sæde og ryglæn er ergonomisk designet og konstrueret til at passe til alle brugere.

Fleksibelt så det passer til dine behov

Horisontal3_flexibility.jpg

AGORA tilbyder en høj grad af fleksibilitet med hensyn til forankring, farver og materialemuligheder. En unik fleksibilitet, der pirrer kreativiteten og giver arkitekter mulighed for at lade deres fantasi arbejde frit, når de designer offentlige uderum, der kræver stedspecifikke løsninger til at passe til individuelle kundeprojekter.

Relaterede nyheder