Hoteller, campingpladser, zoologiske haver, forlystelsesparker, restauranter m.m.

Leisure-section.jpg

 

Vores kunders ønske er, at tiltrække besøgende. En fantastisk legeplads fyldt med legeværdi kan blive et vigtigt element for at opfylde dette ønske. Vi skræddersyr løsninger så de har en høj WOW-faktor og dermed tiltrækker børn og voksne. Desuden sikrer vi os en høj fastholdelsesfaktor (STAY) så børnefamilierne bliver endnu længere samt kommer igen og igen.

Vi vil gerne dele med dig, hvordan du kan designe legepladser til hoteller, campingpladser, zoologiske haver, safariparker, forlystelsesparker, slotsparker, ferieparker, restauranter osv.

Herunder er nogle eksempler på kunder der har fået der ønske opfyldt med KOMPAN.

Hør hvad vores kunder har at sige:

CampOne Assens Strand

I Assens er campingpladsens helt nye legeplads et kæmpe trækplaster allerede fra første sæson. Den helt nye legeplads med rumtema gør, at campingpladsen er fuld af grinende børn hele sæsonen! På CampOnes fem campingpladser rundt om i Danmark er KOMPAN-legepladserne et af deres kendetegn, og de har hver sit tema. Se mere her.

Zoologisk Have i København

Den nye naturlegeplads i Zoologisk Have, Zoofari, er så populær, at åbningstiderne er blevet udvidet og kiosksalget samt salget af årskort er steget betragteligt. Her ved den store legeplads kan forældrene slappe af med en kop kaffe, mens de altid har deres glade børn i syne.

Givskud Zoo

Når den zoologiske have foretager tilfredshedsundersøgelser blandt de besøgende, bliver legepladserne altid fremhævet. Besøgende tilbringer normalt omkring seks timer i zoologisk have, og kun omkring en tredjedel af tiden bruges på at se på dyrene. Resten bruges på rekreative faciliteter såsom legepladserne.

Egeskov Slot

Gennem mange år har greven på Egeskov Slot investeret i udendørs legeredskaber og -strukturer for at gøre slotsområdet indbydende og attraktivt for børnefamilier. Dermed er Legeskoven blevet skabt. Et stort, grønt parkområde med et væld af legepladsudstyr fra KOMPAN. Her er både sjov og udfordringer for børn i alle aldre. Selv forældrene kan blive forpustede og udfordrede når de klatrer mod toppen af Danmarks højeste Corocord Spacenet!

Kinsarvik Camping

Kinsarvik Camping nær Bergen i Norge er en populær feriedestination. Da 70% af gæsterne i forvejen var familier, var det vigtigt for ejerne at tage højde for børn. Derfor byggede de en legeplads med en række forskellige former for leg, og børnene er ikke i tvivl – campingferier er sjove, da de nyder de mange og spændende legeredskaber og -strukturer.

Sansibar strandrestaurant

Den berømte strandrestaurant Sansibar på den tyske ø, Sylt, er populær og kendt for sin mad og stemning. Men der er også en anden attraktion, der er særligt spændende for børnefamilier - den enorme naturlegeplads. Mens forældrene nyder den smukke beliggenhed med et glas vin, udlever og oplever børnene utrolige eventyr.

Futuroscope Temapark

I Futuroscope skal alle områder være attraktive! Når de er det, bliver gæsterne længere og bruger mere tid på restauranter, caféer og butikker. Derfor er der placeret en legeplads i hvert område. Alle legepladserne er tematiserede og designet i tæt samarbejde mellem Futuroscopes kunstneriske afdeling og KOMPAN. På den måde passer alle legepladserne perfekt ind i områderne.

Shangri-La Hotel

Beliggende ved det luksuriøse Shangri-La Hotel i Singapore og omgivet af frodige grønne områder, er denne imponerede legeplads med det store piratskib en magnet for rejsende børn og deres familier. På hotellet kan forældre slappe af og nyde deres ophold på Shangri-La, mens deres børn leger i et sikkert, overvåget område.