At skabe fantastiske kundeoplevelser

Når der skal skabes de perfekte rammer for rekreative aktiviteter, er det vigtigt at tænke over, hvordan mennesker, der skal anvende området, ønsker at bruge deres tid.

I familiemæssige sammenhænge kan de rette ikke-kommercielle aktiviteter have stor indflydelse på kundetilfredsheden, brugerloyaliteten og i sidste ende omsætningen. Samvær, hvor man slapper af fra hverdagen, er værdifuldt - så udflugter, arrangementer og ferier bliver omhyggeligt planlagt for at sikre, at de bliver vellykkede. Man læser hjemmesider, blogs og sider med bedømmelser, og man spørger venner og familie for at få inspiration til den næste destination. Fantastise kundeoplevelser og ambassadører er afgørende for den fremtidige strøm af besøgende.

Når man vælger KOMPAN som partner, tilbyder vi løsninger på følgende udfordringer:

  • At skabe et miljø, hvor alle aldersgrupper kan have det sjovt, føle sig velkomne, slappe af og være sociale.
  • At give plads til at bevæge sig og dermed tilskynde både børn og voksne til at være fysisk aktive.
  • At fremme kreativitet hos børn, inspirere dem til at opfinde nye lege og opdage nye måder at lege på og møde nye venner. 

KOMPAN har masser af erfaring fra hele verden i at hjælpe fritidssektoren med løsninger i høj kvalitet, som sikrer en veltilrettelagt proces fra design til vedligeholdelse – både for opdateringer og nye komplette projekter.

Sammen kan vi skabe skræddersyede løsninger fra vores brede sortiment, uanset om det drejer sig om legepladser, sports- eller fitnessudstyr - eller skræddersyede løsninger designet fra bunden via vores KOMPAN Design Studio, med hjælp fra eksperter inden for design og innovation. Lad os skabe fantastiske kundeoplevelser sammen!

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.