Legepladser der tiltrækker gæster for detailhandlere

Retail-Segment---Section-1.jpg

 

Mor og far nyder deres indkøb eller en drink sammen imens børnene leger. Mange virksomhedsejere ved, at en fantastisk legeplads kan spille en kæmpe rolle, når det kommer til at tiltrække familier, få dem til at nyde deres tid og give dem lyst til at komme igen. For når børnene hygger sig, får forældrene tid til at shoppe videre eller nyde en drink. Dette er ikke kun godt for familier, det er også godt for erhvervslivet, hvad enten det er et indkøbscenter, en restaurant eller lige dér hvor du ønsker at tiltrække kunder.

KOMPAN tilbyder skræddersyede løsninger til forhandlere, så du får den perfekte legeplads, som passer ind i dine omgivelser og æstetik, og som vil være med til at få børn til at nyde opholdet endnu mere.

Indkøbscenter

Indkøbscentret i Westfield North Lakes i Australien har skabt en fantastisk 'under the sea'-temalegeplads, der er en destination i sig selv. Legepladsens tema fik sin inspiration fra økosystemet i den nærliggende Moreton Bay-kystlinje. Børn og forældre kan tage en velfortjent pause fra shopping på den spændende legeplads og en bonus bliver at besøgende opholder sig længere i indkøbscentret.

Udforsk Westfield North Lakes i Australien

 

Restaurant

Den berømte strandrestaurant Sansibar, på den tyske ø kaldet Sylt, er populær for sin eksklusivitet og kvalitet af mad og stemning. Men der er et andet populært element, der er særligt spændende for familier - nemlig den enorme robinie legeplads. Sansibars ejere har haft en stor tilknytning til KOMPAN og besluttede at genopfriske den tidligere KOMPAN-legeplads med et nautisk tema, der passer perfekt ind i de sanddynede omgivelser.

Bliv inspireret af legepladsen i Sansibar

Oplevelsescenter

Xscape oplevelsescenter i England har en masse spændende interiør, men havde brug for at det ydre for at også matchede. Med en stor farvestrålende legeplads sørgede de for at have aktiviteter for alle børn uanset alder eller evner, og det passer perfekt ind i temaet hos Xscape.

Forvandle et kedeligt rum til et legeområde.

Indkøbscenter

Moiselles-Domont indkøbscentret i nærheden af Paris gjorde shoppingoplevelsen til et familieeventyr med en unik udendørs legeplads. Med 4,5 mio. besøgende om året ønskede de at gøre noget ekstra for børnefamilierne og samtidig opbygge et vartegn som tiltrækker børnene lige så snart de ser det fra parkeringspladsen.

Forbedre kunderejsen