Legepladsen ved Riverside Green

Et vartegn og en legeplads i én, der bare siger WOW!

Kunden ønskede noget ikonisk og unikt. Noget som ville skille sig ud og samtidigt passe ind i områdets karakter. Landskabsarkitekten på projektet havde klare visioner for designet som skulle imponere lokalsamfundet. De valgte at samarbejde med KOMPAN for at få deres ideer gjort til virkelighed med legepladsudstyr som også ville imponere børnene.

Resultatet taler for sig selv. En stor skræddersyet løsning i et klart pink design som passer ind i områdets karakter og med masser af WOW-effekt!

"På en skala fra 1 til 10, ville det være 100"

Joshuas glæde stråler ud af ham. Og når man ser på alle børnene der leger, er der ingen tvivl om, at de elsker den nye legeplads ved Riverside Green - og med god grund! Legepladsen er fyldt med aktiviteter for børn i alle aldre. Og så er designet både imponerende og storslået så det har en utrolig tiltrækningskraft på både børn og deres forældre.

Børn elsker spænding og når det kilder i maven. Et legeredskab som opfylder begge krav er rutsjebanen. Legepladsen rummer adskillige rutsjebaner i forskellige højder som giver spænding til både de små og større børn. Supernova-karrusellen giver børnene en ordentlig snurretur sammen med deres venner som forbedrer deres balance og rumfornemmelse. Piratskibet lægger op til timevis af leg hvor børnene virkelig har mulighed for at udfolde deres fantasi. Gynger er en klassiker på legepladsen og børnene elsker dem. De er selvfølgelig også på legepladsen ved Riverside Green.

Sidst, men ikke mindst, kan børnene klatre løs i det imponerende Corocord-klatrenet som fører helt op til Skywalk'en. Klatreturene udvikler børnenes krydskoordinering og styrke. Når de når toppen af tårnet, kan de begive sig videre til det næste af den imponerende rebbro.

Fysisk

Social-emotionel

Kognitiv

Kreativ

Riversidegreen_play.jpg

Riverside_green_textsection1.jpg

Riverside_green_horisontal_1.jpg

Alle var vilde med det fra dag et. Det er imponerende og farverigt og det er hurtigt blevet et vartegn for Brisbane.

Zoe Lyons

Landskabsarkitekt, RPS Group

Legepladsen ved Riverside Green

Queensland, Brisbane QLD 4101, Australien