Et samarbejde for trivsel og sundhed

Just Human og KOMPAN er gået sammen for at skabe en fremtid, hvor nærvær, trivsel og sjov bliver tilgængeligt for alle! I KOMPAN og Just Human ønsker vi at udbrede særlige uderum, der fremmer samvær, leg og aktivitet.

ET SAMARBEJDE MELLEM JUST HUMAN OG KOMPAN

Partnerskabet med Just Human er kulminationen på en fælles vision om at fremme trivsel, hvor vores respektive fokusområder inden for etablering af udeområde og udbredelsen af budskabet om mere trivsel er i perfekt harmoni. Sammen med lokale ildsjæle og interesseorganisationer arbejder vi for at finde midler til at etablere Lege- & Aktivitetspladser.

 

PRINCIPPERNE FOR EN KOMPAN & JUST HUMAN LEGE- & AKTIVITETSPLADS

Principperne for Lege- & Aktivitetspladserne tager udgangspunkt i den nyeste viden inden for leg, motion og byrumsplanlægning med formålet om at skabe små oaser for børn og voksne. Små oaser, der fremmer samvær, leg og aktivitet ved at kombinere lokal forankring og tilgængelighed med ideel indretning og valg af udstyr. 

Principperne er udviklet i samarbejdet mellem Just Human og KOMPAN, hvor formålet er at blåstemple udeområder, der bidrager til vores fælles vision om at skabe en fremtid, hvor nærvær trivsel og sjov er tilgængelig for alle.

 1. Princip

JustHuman_Hor. sec. 1.jpg

Aktivitets- og kompetencefremmende legeredskaber for småbørn, skolebørn, teenagere og voksne.

2. Princip

JustHuman_Hor. sec. 2.jpg

Multifunktionelle og skalerbare træningsredskaber for alle aldre og evner.

3. Princip

JustHuman_Hor. sec. 3.jpg

En indretning, der følger principperne for inkluderende design og mulighed for ophold.

Logo final.png

Bliv kontaktet og Hør mere

Udfyld formularen, hvis du ønsker at høre mere om en KOMPAN & Just Human certificeret Lege- & Aktivitetsplads. Så vil din lokale projektkonsulent kontake dig hurtigst muligt.

Referencer

Herunder kan du se nogle af de lege- og aktivitetspladser, som allerede er blevet etableret.