Vi samarbejder med Plant et Træ

Hos KOMPAN mener vi, at bæredygtighed i uderummet handler om tilgængelighed for leg, aktivitet og samvær med respekt for naturen. Derfor samarbejder vi med Plant et Træ om en grønnere og mere bæredygtig fremtid.

Bæredygtighed i uderummet

Hos KOMPAN arbejder vi for bæredygtighed i uderummet og tilgængelighed for leg, aktivitet og samvær med respekt for naturen. Derfor anvender vi 100 % bæredygtige ressourcer og materialer fremstillet af genanvendt materiale, og træ fra ansvarlige kilder i Europa.

Vores bæredygtige ressourcer og materialer er af utroligt høj kvalitet, og vores redskabers legetid forlænges yderligere med vores reservedelsgaranti og bidrager dermed til mere leg over en længere årrække.

Træet, som vi anvender til at fremstille vores legeredskaber, stammer fra ansvarlige kilder i Europa og fås med FSC-certificering. Vores fokus på bæredygtighed og natur gør det derfor oplagt at samarbejde med Plant et Træ, som gennem børns læring i institutionerne, arbejder for at øge kendskabet til træerne, bæredygtigheden og skabe en bredere forståelse for træerne vilkår og vækst.

OM PLANT ET TRÆ

Plant et Træ er en almennyttig organisation med H.K.H. Kronprinsen som protektor. Organisationen har siden 1988 plantet mere end 1,5 millioner træer i Danmark: enkelttræer, frugtplantager ved børneinstitutioner, undervisningsskove, alléer og mindetræer.

Læs mere om Plant et Træ hér.

Plant_et_trae3.jpg

Plant_et_trae_logo.jpg

Related News