Sansibar Legeplads, Tyskland

Forældrene nyder romantisk middag, imens børnene oplever eventyr på legepladsen

Den kendte strandrestaurant Sansibar på den tyske ø Sylt er kendt for sin eksklusivitet, madkvalitet og atmosfære. Men der er en anden attraktion, der især tiltrækker alle børnefamilier - nemlig den enorme robinia-legeplads. Forældrene nyder den smukke beliggenhed med et glas vin, imens børnene er travlt beskæftiget med spændende og eventyrlig leg.

Ejerne af Sansibar strandrestaurant har i mange år associeret sig med KOMPAN, og besluttede sig nu for at opdatere den gamle KOMPAN-legeplads til en ny med et nautisk tema, der passer perfekt ind i de sandfyldte omgivelser. Spændende legeredskaber såsom den ikoniske KOMPAN supernova karrusel og det store flotte Robinia Explore skib skulle være en del af legepladsen. Den flotte Robinia legeplads er lavet ud af robust robinie-træ, der kræver næsten ingen vedligeholdelse på grund af dens holdbarhed, og som kan modstå alle vejrforholde øen kan komme ud for.

Eventyrlig leg i klitterne

Det store legepladsområde byder på masser af opdagelse for børn. Det store Robinia Explore skib kan rumme hele sømandens besætning, der inspirerer alle børn til at tage ud på opdagelsesture. Op på dækket finder børnene både kikkert og kanoner til dramatisk leg, der træner deres kognitive evner, såsom sprogudvikling og fantasi. KOMPAN-legepladsen rummer også legeredskaber, der øger børns fysisk aktivitet. Børnene kan rigtig sæt gang i deres klatreevner, når de skal krydse rebbroen for at komme fra agterstavnen til buen, eller når de vil klatre op ad klatrevæggen for at komme op til skibets dæk.

For de mere vilde børn, er der også svævebanen, rebgyngen og KOMPANs ikoniske supernova karrusel, der sørger for sjov og spænding. Når børnene gynger eller snurre en tur rundt på karrussellen, træner de deres balancesans og koordination. Uanset om de gør det selv eller sammen med legekammerater, vil de opleve masser af sjov. Den perfekte afslutning på middagen.

 

Kognitiv

Fysisk

Social-emotionel

Playground-Sylt_Detail_1.jpg

Playground-Sylt_Detail_2.jpg

Playground-Sylt_Detail_3.jpg

Alle har taget rigtig godt imod legepladsen, der især tiltrækker familier til stedet.

Herbert Seckler

Ejer, Sansibar 

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.