Arkitekttegnede legepladser - Lad visionerne komme til virkelighed

Arkitekter og landskabsarkitekter er utroligt vigtige for KOMPAN og for vores kunder. Sammen skaber vi rum hvor mennesker i alle aldre og med forskellige kompentencer kan have det sjovt gennem leg eller motion. I hver enkelt planlægningsproces indgår adskillige overvejelser i forhold til rummets funktionalitet og æstetik, men også de unikke forhold i omgivelserne. Vores mål er at sikre, at de arkitektoniske krav såvel som kravene fra brugerne bliver mødt i det fremtidige uderum.

For at skabe det optimale legeplads design i tråd med de kreative og funktionelle krav, tilbyder KOMPAN support i form af vores team af eksperter inden for leg og bevægelse, vores legekonsulenter, designere, ingeniører, teknikere og landskabsarkitekter. Derfor vil samarbejdet med os kunne tilpasses dit specifikke scenarie. Vi tilbyder en bred vifte af designløsninger til forskellige landskaber og bybilleder, som kombinerer en række designudtryk og materialer af høj kvalitet og med den efterspurgte brugeroplevelse. Vi har branchens mest omfattende sortiment af lege- og aktivitetsredskaber. Og hvis det er nødvendigt, kan redskaberne skræddersyes eller du kan få hele området designet fra bunden i samarbejde med vores Design Studio.

Når du søger inspiration og skal finde de helt rigtige redskaber, kan du med fordel gennemse vores hjemmeside for at finde og downloade alle de nødvendige filer og tekniske dokumenter, så du kan skabe din unikke løsning til leg og aktivitet. Her på siden finder du et udvalgt af arkitekttegnede lege- og aktivitetspladser fra hele verden. Find inspiration hér, lær mere om hvordan du planlægger din løsning sammen med vores projektkonsulenter, og frigør potentialet i dine arkitektoniske visioner.

KOMPAN Design Studio

Vi gør dine visioner til virkelighed


Kompan design studio

Skræddersyede løsninger 

KOMPAN Design Studio er en speciel enhed i KOMPAN som har fokus på at skabe helt nye og innovative legestrukturer og løsninger som er skræddersyet til at imødekomme vores kunders og samarbejdspartneres specifikke krav. Denne specielle enhed består af designere, ingeniører, landskabsarkitekter og andre specialister med stor erfaring inden for leg. De er forpligtet til at tilføre kreativitet og legeværdig til de tilpassede løsninger. Design Studio arbejder i særdeleshed med arkitekttegnede naturlegepladser, reblegepladser samt legeplads bygget op omkring mere klassiske tårnstrukturer.

KOMPAN Design Studio anvender hele KOMPANs netværk af specialister og samarbejder tæt sammen med KOMPAN Play Institute og KOMPAN Fitness Institute - vores forskningsenheder inden for leg og bevægelse. Din løsning vil derfor, med afsæt i æstetik og funktionalitet, være præcis dét som din klient og ikke mindst de fremtidige brugere efterspørger. KOMPAN Design Studio arbejder også tæt sammen med eksterne partnere, såsom arkitekter, landskabarkitekter, ingeniører og andre specialister, i processen om at skabe den rigtige løsning.

Ved udarbejdelsen af disse unikke løsninger, udnytter teamet hele KOMPAN-netværket og søger det bedste valg af materialer for at skabe unikke produkter, som fungerer godt med terrænet og andre forhold, der er specifikke for området. Med KOMPAN Design Studio kommunikerer du med en enkelt partner fra idé til færdiggørelse, og det giver os mulighed for at sikre et sammenhængende og holistisk koncept.

DOWNLOAD VORES 2D- OG 3D-TEGNINGER

I download-afsnittet på hvert produkt kan du downloade både 2D- og 3D-tegninger til brug i dit næste projekt.

Har du brug for andet?

Kontakt os og få de informationer du mangler...

Materialer.png

Materialer

Vi giver dig alle de materialer du har brug for i dit projekt.

raadgivning.png

Rådgivning

Vi rådgiver og guider dig indtil dit projekt bliver til virkelighed.

ide.png

Fra idé til virkelighed

Vi skaber unikke projekter på baggrund af dine idéer. 

viden.png

Vidensdeling

Vi dele årtiers erfaring med dig.

Vil du skabe et unikt lege- eller aktivitetsområde?

Lad os hjælpe dig!