Seminar for arkitekter og landskabsarkitekter - AFHOLDT

KOMPAN afholder gratis seminar for arkitekter og landskabsarkitekter om funktionelle uderum. Kom og hør om hvordan æstetik, funktionalitet og design har betydning for uderummet.

DETTE ARRAMGEMENT ER AFHOLDT

I et samfund hvor trivsel, velvære og bevægelse i stigende grad er omdrejningspunktet, udfordres behovet for indbydende, motiverende og inspirerende udearealer.

Mennesker i alle aldre ønsker i større grad at dyrke motion og være aktive, og det er i den grad udendørsarealer og deres tilgængelighed der er afgørende. Men arealerne kan i sig selv ikke løse udfordringen. Det kræver i høj grad også et indbydende visuelt udtryk og et godt design af arealet. Disse kriterier er afgørende for at opnå en wow-, stay- og develop-faktor hos brugerne.

Hos KOMPAN tror vi på, at udeområdets succes afhænger af tre faktorer – wow, stay og develop. Wow-faktoren fanger, tiltrækker og inspirerer brugerne ud fra et visuelt perspektiv. Stay-faktoren fastholder brugerne og inspirerer dem til at komme igen og samles. Develop-faktoren afgør uderummets evne til at fremme udvikling og aktivitet hos brugerne.

Tid & sted

Vi afholder dette seminar i København og Aarhus på følgende lokationer og tidspunkter:

Copenhagen International School - Den 17. maj 2018 fra kl. 16-19 (Afholdt)

Levantkaj 4-14, 2150 Nordhavn

MarselisborgCentret - Den 31. maj 2018 fra kl. 13-16 (Afholdt)

P. P. Ørumsgade 9-11 Bygning 8, 8000 Aarhus C