KOMPAN Servicegennemgang & Vedligeholdelsesaftale

KOMPAN tilbyder to produkter inden for service og vedligholdelse af jeres legeplads og/eller aktivitetsredskaber. Vi ønsker at hjælpe jer med at tage ansvar for at jeres legeplads eller aktivitetsområde altid er sikkert for brugerne og at redskaberne vedligeholdes for optimal levetid. 

Legepladser holder ikke for evigt. Derfor er det nødvendigt, at vedligeholdelsesforholdene bliver mødt, for at holde udstyret aktuelt, sikkert og præsentabelt. Det er KOMPANs anbefaling at alle legepladser inspiceres og vedligeholdes regelmæssigt, for at opretholde sikkerhedsniveauet såvel som produktgarantien. Af og til kan det være nødvendigt at udskifte dele pga. brud eller slid. Det er vigtigt at slidte eller ødelagte dele udskiftes omgående for at undgå unødig risiko. Reparation bør foretages i overensstemmelse med produktets installations-vejledning og med korrekte reservedele.

Din sikkerhed

En KOMPAN Servicegennemgang eller Vedligeholdelsesaftale er din sikkerhed for, at jeres lege- eller aktivitetsplads altid fremstår i sikkerhedsmæssig god stand og er dækket af produktgarantien. Servicegennemgangen og Vedligeholdelsesaftalen kan også omfatte redskaber, som er leveret af andre leverandører end KOMPAN. En legeplads er kun god hvis den kan tåle at blive brugt -  det sørger vi for!

 

DK servicegennemgang header.jpg

SERVICEGENNEMGANG

  • Belyser mulige fejl og mangler, og rådgiver om fremadrettet vedligeholdelse

  • Tager udgangspunkt i gældende sikkerhedsstandarder EN1176/EN1177, EN16630 og EN15312

  • Indeholder ét årligt besøg

DK vedligeholdelsesaftale header.jpg

VEDLIGEHOLDELSESAFTALE

Udover punkterne i Servicegennemgangen, indeholder Vedligeholdelsesaftalen følgende:

  • Gennemgang, efterspænding og udskiftning af smådele (f.eks. Do Nuts, skruer, bolte, sjækler, klemsikringer m.m.)
  • Årlig fastsat pris, som vurderes ud fra områdets størrelse
  • Aftalen indeholder ikke udskiftning og reparation af større dele (her fremsendes et separat tilbud)

Send forespørgsel

Relaterede produkter