Shangri-La Hotel Singapore

En effektiv måde at tiltrække familier og andre legebørn

En effektiv måde at tiltrække familier og andre legebørn

Langt fra Danmarks kolde breddegrader i en af verdens mest befolkede lande, finder man en KOMPAN-legeplads som appellerer til eventyr og leg på de syv have. I de frodige grønne haver ved det luksuriøse Shangri-La Hotel i Singapore, er dette piratskib en magnet for rejsende børn og familier.

Piratskibet giver børn mulighed for at opleve glæden ved at lege og bruge energi udendørs i en del af verden, hvor plads til udendørs leg er begrænset. Forældre kan slappe af og nyde deres ophold på Shangri-La Hotel, mens deres børn leger ved et sikkert, overvåget område. I Danmark og Tjekkiet, hvor funktionerne blev designet og bygget, er befolkningstætheden 134 personer pr. kvadratkilometer - i Singapore er det 7.804, så plads til leg er værdifuldt.

Klar til togt på de syv have?

Klar til togt på de syv have?

Piratskibet i robinietræ er bygget som alle andre robiniestrukturer, i moduler som kan tilpasses og skræddersyes til det ønskede design. Det er ikke kun et skib som børnene kan drage på togt i, men tilbyder en lang række forskellige legesituationer og udfodringer. Du kan rutsje, snurre, klatre og meget mere. Efter en udfordrende klatretur, suser du ned igen og kan starte helt forfra. 

Fysisk

Social-emotionel

Kognitiv

Kreativ

Shangri-la_slide_lito.jpg

Shangri-la_close_lito.jpg

It’s like a real pirate ship – I give it five out of five.

Charlotte

Playful kid

It’s like a real pirate ship – I give it five out of five.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.