Legepladsen får uddannelsesrelevant indhold

For første gang nogensinde har KOMPAN indbygget de fascinerende eventyrtemaer i udendørs legepladskonstruktioner og kombineret alderssvarende fysiske udfordringer med en komplet digital pakke med eventyr og virtuelle spil, der understøtter læring, edutainment og sjov.

Resultatet er en ny, patentanmeldt produktlinje, der sætter helt nye standarder for, hvad en legeplads kan tilbyde.

123474958-RT-NEW-BOOK.jpg

Eventyrene

  • Samler børn og voksne gennem en fælles referenceramme - fremmer interaktion mellem børn og voksne.
  • Appellerer stærkt til børn. Konstrueret til "barnets verden" (i børnehøjde).
  • Eventyrene sætter gang i rollespil og fantasi (kickstarter leg og interaktion for børn).
  • Dragende historiefortælling – sætter gang i aktiv brug af sproget (holder legen i gang).
  • Tilføj undervisningsindhold til legen.

Mere end bare for sjov

Når legepladser konstrueres til at fremme børns udvikling, kan de væsentligt forbedre børns sundhed, læring og sociale interaktion.

Faktisk ser vi leg som intet mindre end grundlaget for et bedre liv.

Icons-04.png

Tematiseret legestruktur

De farverige tematiserede legepladsstrukturer har to eventyr i ét produkt med alderssvarende fysiske udfordringer til både yngre (1-4 år) og ældre (2-8 år) børn. Strukturerne muliggør fri, vejledt og instrueret leg.

fairy_tales.png

Eventyrene

Den lille havfrue, Den grimme ælling og Fyrtøjet er elsket af børn og voksne over hele verden. Eventyr er skabt til barnets verden og opmuntrer til rolleleg og fantasi. De indeholder universelle sandheder og giver moralsk indsigt.

digital_content.png

Digitalt indhold

Ved hjælp af applikationer, der downloades gratis til din tablet eller smartphone, skabes en forbindelse mellem den fysiske og den virtuelle verden. Applikationerne giver dig på stedet de populære eventyr af H.C. Andersen til at læse eller få læst højt på 16 forskellige sprog.

Digitalt indhold

Vi har brugt børns interesse for teknologi til at tilskynde dem til at blive forelsket i udendørs leg endnu en gang. Spillene er leg og læring på samme tid. De er charmerende og sjove og sætter gang i børns fantasi på legepladsen.

  • Tag din smartphone eller tablet med på legepladsen
  • Scan QR-koden på legepladsstrukturen med din smartphone
  • Du vil komme ind i din App store for at downloade Kompan-applikationen
  • Med "Play Gate" kan du se, hvordan figurerne vækkes til live på din enhed

Play Gate virtuelt univers

Voksne og børn kan scanne eventyrbogen, der sidder på udstyret, med deres smartphone eller tablet og se et stort og hemmeligt univers folde sig ud for deres øjne. Sætter gang i børns fantasi og åbner døren for tematiseret leg.

Play Gate-Portal

Den smarte legepladsTMsamler børn og voksne gennem deres kærlighed til eventyr og teknologi. Med augmented reality kan børn se til med forbløffelse, når deres foretrukne eventyrfigur "på magisk vis" viser sig på legepladsen. Voksne kan opmuntre børn til at kommunikere med figuren og fremme rollespil på legepladsen.


H. C. Andersen - 2 eventyr i 1 produkt

Den Lille havfrue facade rummer talrige mængder af manipulerende elementer såsom en krabbe, der fanger en søstjerne, blomster-tandhjul, og også taktile elementer som gummiål og den lille havfrues hale. På den anden side giver facaden med Fyrtøjet børnene et stort antal taktile og manipulerende funktioner såsom rødder fra træet i gummi og adgang til et skjul under strukturen. En bevægelig hængelås gør det muligt at låse fængsel huset. En skattekiste med mønter kan åbnes, og ved siden af kisten er der en heks med en taktil stok.

Legeværdier

AESIR_PIECHART_PHYSICAL

Social-emotionel

AESIR_PIECHART_COGNITIVE

AESIR_PIECHART_CREATIVE