Sport & Fitness


Udendørs fitness og træningsudstyr

KOMPANs gennemtestede og kvalitetssikrede udendørs fitness- og træningsudstyr er med til at fremme aktiv træning og sport på alle niveauer med fokus på sundhed, trivsel og sociale fællesskaber. Tre vigtige komponenter for en bedre livskvalitet og en aktiv livsstil.

Vi ønsker at give de bedste muligheder for en aktiv livsstil. Det er dog ikke alle der ønsker at bevæge sig på samme måde, derfor er vores udendørsløsninger opdelt i tre kategorier som dækker de flestes behov. Nemlig forhindringsbaner, fitnesspladser og multisport baner. Her kan man som brugere vælge om motionen skal foretages individuelt eller i fællesskab. Udstyret er designet for alle i samfundet, som ønsker at aktivere deres krop.

Alle Produkter


Brugerens træning kan bevæge sig lige fra det populære CrossFit miljø. som danner rammer om den effektive træningsform med anvendelse af forskelligartede og komplette træningssessioner, til Street Workout som er mere grundlæggende for den gymnastiske og atletiske afdeling. 

Træning med vores udendørs fitness- og træningsudstyr strække sig helt fra den selvstyrende klassiske cirkeltræning til den mere militærinspirerede Bootcamp. Uanset om ens træningsintensitet lægger op til at blive klar til det populære Nordic Race, eller om man bare vil i lidt bedre form. Det er kun ens egen kreativitet der kan være en forhindring i at udnytte KOMPANs træningsudstyr ud til dens fulde kapacitet. 

Med KOMPANs mange muligheder gør det træningen ikke blot kun nemt at deltage, men frembringer også sjove og innovative løsninger til ens træning. Det vil helt sikkert være med til at give sved på panden ved benyttelse af de mange fitness- og træningsudstyr, såsom udendørs fitnessmaskiner, forhindringsbaner og multibaner. 

Træningsudstyret er for alle – voksne som børn – der tilbydes et design til at hjælpe brugerne med at opnå deres personlige mål og en sundere hverdag. 

Kontakt os hos KOMPAN og hør mere om hvordan jeres udeområde kan være med til at skabe et gladere og sundere samfund og liv.


Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet.

KOMPAN A/S
Phone: +45 63 62 10 11
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent