UDENDØRS TRÆNINGSUDSTYR

UDENDØRS TRÆNINGSMASKINER TIL ALLE

I hele verden begynder folk at bevæge sig udenfor for at være aktive. Især i de senere år har vi set en stor stigning. Byer, lokalsamfund, idrætsforeninger, boligområder osv. er begyndt at anlægge udendørs aktivitetsområder med udendørs motionsredskaber for indbyggere og medlemmer.

UDENDØRS FITNESSUDSTYR TIL ALLE BRUGERE OG FORMÅL

Fitnesscentre som ønsker at give deres medlemmer muligheden for at bruge udendørs motionsudstyr til udfordrende øvelser. En forhindringsbane til idrætsforeninger der ønsker at motivere flere medlemmer, kunne være løsningen. Kommuner som ønsker, at gøre udendørs fitness tilgængeligt for alle. Byer som ønsker, at stille udendørs multibaner til rådighed for teenagere og voksne, hvor de kan spille basket, fodbold, hockey, m.m. Seniorboliger som ønsker, at deres beboere skal forblive aktive og have et sundt seniorliv.

Vi designer legeredskaber, der understøtter livsvigtige færdigheder som er en vigtig del af børns udvikling, herunder de fysiske, kognitive, kreative og socio-emotionelle. For voksne er vores udendørs motionsredskaber gradvist udfordrende, samtidig med de er modstandsdygtige. Her får alle brugere, uanset niveau, en udbytterig træning. Det ligger i vores DNA at skabe sundere og gladere samfund.

UDENDØRS FITNESS TIL ALLE LOKATIONER

Vores redskaber fås i forskellige designs og materialer. Forhindringsbaner og Street Workout i robinietræ passer perfekt ind i naturlige omgivelser, men kan også skabe et naturligt miljø i byen.

Vores redskaber er lavet til at stå udendørs. Hos KOMPAN har vi lavet udendørs aktivitetsområder i mere end 50 år. Vi bruger de mest solide materialer for at sikre, at vores løsninger kan holde i alt slags vejr og til mange års brug. Skab dit udendørs fitnesscenter med KOMPANs outdoor fitnessredskaber!

UDENDØRS TRÆNINGSUDSTYR

Udendørs træning og multifunktionel fitness for alle

Træning og frisk luft er naturlige partnere og en universel formel til at føle sig godt tilpas. Du kan forbedre din kondition i fitnesscenteret, hvis du er dedikeret, men du vil sommetider opleve at føle dig indelukket og uoplagt til at træne. Udendørs fitnessudstyr giver dig mulighed for at træne i et frisk nyt rum, mens du indtager naturen omkring dig. Nøglen til at forbedre din kondition er at holde dine træning spændende. Udendørs fitnessudstyr er en fantastisk måde at skifte din træningsrutine på, og derved forbedre din kondition og styrke på mere dynamiske måder.

Du kan selv kombinere forskellige KOMPAN-produkter, når du bygger et udendørs fitnesscenter, eller vælger løsninger baseret på vores ekspertanbefalinger. Dette betyder, at du kan skabe et stort udendørsareal for folk at træne på, mens du forbliver i dit budget. Alle vores produkter understøttes af KOMPAN Sport & Fitness-appen, som du nemt kan finde med en hurtig søgning på din appudbyder. At udføre din træning udendørs med formålsdesignede KOMPAN-produkter betyder, at det er mere sandsynligt, at du forbliver engageret, når du udfører dynamiske og interessante øvelser.

Træningsudstyr til alle

Udendørs fitnesscentre handler om at etablere et samfund, ligesom en legeplads er for børn. KOMPANs brand er bygget på at levere engagerende street workout-produkter, der er udviklet gennem mange års design og test. Dette gælder også for vores KOMPAN Sport & Fitness-app, alle vores fitness-tjenester er skræddersyede til lang levetid, sikkerhed og vigtigst af alt effektivitet. Vi stræber efter at give folk en måde at motivere sig selv til at blive fittere gennem inkluderende udstyr, der også forbinder dem med naturen. KOMPAN er en virksomhed, der ønsker, at hele samfund skal kunne forbedre deres kondition let ved ikke at skulle søge efter et træningssted.

 

En grønnere måde at holde sig i form

I fitnesscenteret skal brugerne betale månedligt for sit medlemskab og ofte brændstofomkostninger for bare at komme dertil. Udendørs fitnessudstyr danner rammerne for en grønnere måde at holde sig i form og spare penge og tid ved at bringe fitnesscenteret til dem. KOMPANs specialkit betyder, at folk ikke behøver at søge efter et sted at træne. Træning giver dig også den ekstra frisk-luft-bonus, som har mange positive sundhedsmæssige fordele og ofte kan forbedre din kondition under din træning. I stedet for at køre til fitnesscenteret kan du give folk muligheden for blot at gå til deres lokale park og have en god træning, hvilket er et lille skridt folk kan tage med henblik på at reducere deres samlede CO2 belastning.

 

Sådan bruges udendørs fitnessudstyr

Normalt, når folk træner udendørs i parker og lignende steder, så fokuserer de hovedsageligt på konditionstræning såsom løb. Mens et produkt som en udendørs træningscykel åbenlyst kan forbedre din kondition, har KOMPANs udendørs fitnessudstyr en bred vifte af udstyr, der også kan øge styrken. Disse inkluderer aktivitetsrammer designet til at udføre cross-træning og forhindringsbaner, perfekte til forbedring af dynamisk styrke.

KOMPANs fitnessudstyr er af høj kvalitet, let at forstå og kan tilpasses til alle fitnessniveauer. Det er dog stadig vigtigt at overholde alle de korrekte sundheds- og sikkerhedsprotokoller som du ville med et konventionelt fitnesscenter, inden du begynder at træne. Udendørs fitnessfaciliteter giver et samfund rammerne for folk til at mødes og træne i et positivt miljø.

Hvis du gerne vil i form og få nogle nye venner, kan du kontakte et fitnesshold. Fitnesshold kan bruge faciliteterne til træningssessioner, hvor de forskellige øvelser forklares for dig undervejs. Hvis du foretrækker at planlægge din egen træning, kan du eksperimentere med udstyret for at finde de bedste øvelser for dig. Den nemmeste og mest effektive måde at gøre dette på, er gennem KOMPAN Sport & Fitness-appen. For at sikre dig, at du finder det rigtige produkt til dine behov, kontakt KOMPAN i dag og søg efter vores app i din app store.

Download vores app

En god måde at forbedre din udendørs træning er ved at planlægge din rutine med KOMPAN Sport & Fitness-appen. Brugere af vores app kan skræddersy en rutine til sig selv, der kan tilpasses til deres foretrukne udendørs fitnessfaciliteter. Gennem vores app kan folk også tilføje og fjerne forskellige øvelser for at tilpasse deres rutiner til deres kondition. Søg efter vores KOMPAN Sport & Fitness-app, og begynd din fitnessrejse i dag.

KOMPAN Sport & Fitness App kan findes i App Store eller Google Play


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.