Udendørs fitness- og træningsredskaber


Udendørs fitness- og træningsredskaber for alle aldre og evner

KOMPAN ønsker at give de bedste muligheder for en aktiv livsstil. Med vores multifunktionelle og intuitive udendørs fitness- og træningsudstyr er vi med til at fremme aktiv træning på alle niveauer med fokus på sundhed, trivsel og sociale fællesskaber. Det skal være med til at sikre folk en aktiv livsstil og en bedre livskvalitet.

Hvert fitnessområde afspejler brugernes behov, da det ikke er alle, der ønsker at bevæge sig på samme måde. Vi samarbejder med idrætsfysiologer og fysioterapeuter samt universiteter og forskere for at sikre, at vi leverer multifunktionelt og intuitivt udendørs træningsudstyr. Vores udendørs fitnessløsninger er opdelt i tre kategorier, som er udendørs fitness, multisportbaner og forhindringsbaner. Ligegyldigt hvad man vælger, så er der mulighed for personlig udvikling, samarbejde og også lidt konkurrence. Udendørs fitnessudstyr er for alle – voksne som børn, der ønsker en sund og aktiv livsstil.


KOMPANs mange udendørs fitness muligheder frembringer sjove og innovative løsninger til ens træning. Det er nemt at deltage i træningen, og det vil helt sikkert give sved på panden at benytte fitness- og træningsudstyret. Træningen kan bevæge sig fra det populære CrossFit, der er en effektiv træningsform med konstant varierende funktionelle bevægelser i relativ høj intensitet, til Street Workout, der er en træningsform med gymnastiske og atletiske øvelser. Det kan også være alt det indimellem. Det er kun ens egen kreativitet, der sætter grænser for, hvordan man kan udnytte KOMPANs træningsudstyr til fulde.

Kontakt os og hør mere om, hvordan KOMPAN kan være med til at skabe et udeområde, der giver folk mulighed for et sundt og aktivt liv. 

 


Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.