Cirkeltræning & træningsmaskiner


Udendørs træningsmaskiner og cirkeltræning

Cirkeltræning er en effektiv træningsform, der i særdeleshed er ideel for brugere, som ønsker at få det maksimale ud af den tid, de investerer i deres træning. I cirkeltræning kombineres styrketræning med konditionstræning i en række øvelser, som skal udføres efter hinanden med ingen eller minimal pause. Med den optimale kombination af udendørs træningsredskaber giver det et træningsforløb, som dækker alle kroppens store muskelgrupper, og pulsen når helt i top. Dette er en effektiv træningsform og kan overstås på kort tid. Vores træningsmaskiner er intuitive og nemme at bruge. De tilbyder alle justerbar modstand, så alle kan være med. 

En af vores løsninger til cirkeltræning har et oplagt cirkelformet layout. Brugerne skal blot gå fra station til station for at få fuldt udbytte af deres træning. De behøver derfor ikke et træningsprogram for at opnå den optimale træningssession. Intensiteten af træningen kan skaleres til den enkelte bruger, så den passer til den individuelles niveau.

 


Vores udstyr er designet, så det er utroligt holdbart og sikkert. Det er fremstillet i materialer, der kan bruges udendørs i alt slag vejr og i mange år.

Her på siden finder du vores træningsløsninger og -maskiner. Det er ideelt at sammensætte med henblik på cirkeltræning, hvor der også findes prædefinerede løsninger i forskellige størrelser. Desuden kan størstedelen af vores træningsmaskiner gøres tilgængelige for kørestolsbrugere.


Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.