Cross Training


Funktionelt Crossfit udstyr til udendørs træning

Den funktionelle og fleksible træningsform CrossFit bliver brugt af stadigt flere som en del af deres træningsprogram. I CrossFit kan alle være med uanset niveau og erfaring. Belastning og sværhedsgrad kan skaleres og varieres efterhånden, som man bliver stærkere. Den funktionelle træningsform er i særdeleshed populær, fordi alle kan være med og øvelserne er gavnlige for både styrke og kondition. 

KOMPANs udstyr til Cross Training og CrossFit kommer med et innovativ design med skalerbar modstand og multifunktionelle egenskaber. Det gør alle kan være med på deres niveau. Vi tilbyder et bredt sortiment inden for udendørs fitness, så I kan skræddersy jeres træningsområde med de øvelser og træningsredskaber, der dækker jeres behov. Der er flere forskellige CrossFit-produkter, der kan kombineres såsom innovative håndvægte, Multi Net, Core Twist, Step, Bænke, Push Up Bars og meget mere. Med vores træningsredskaber og innovative cross træning udstyr kan du skabe et aktivitetsområde, som alle kan bruge, og alle kan få gavn af.  


Med vores multifunktionelle træningsudstyr kan man som bruger træne efter sit eget program med de velkendte redskaber eller vælge at bruge KOMPANs gratis Sport og Fitness app til at opbygge et program. Brugerne kan også vælge at opbygge eller deltage i et træningsfællesskab. Muligheden for at socialisere og træne med sine venner er mange, når anlægget er gratis og tilgængeligt for alle. 

Vi tilbyder et socialt træningssted, hvor alle kan være aktive og træne sammen. Vores funktionelle redskaber er brugervenlige og tilbyder den ideelle udendørs træningsløsning til at skabe et aktivt lokalsamfund.


Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.