Crossfit udstyr til udendørs træning


Hos KOMPAN er vi på en mission om at ændre synet på udendørs fitnessudstyr. Vores seneste udvalg af funktionelle fitnessudstyr er videnskabeligt udviklet af brancheeksperter på vores Fitness Institute for at levere en effektiv og velafrundet træning.

 

Hvad er funktionel fitnesstræning?

Funktionel fitnesstræning, også kendt som crossfit træning, er en form for træning der fokuserer på kropsbevægelser, som er almindeligt brugt i hverdagen. Nøgleeksempler på funktionelle bevægelser omfatter skub, træk og squats. Hensigten med crossfit træning er at forbedre styrke og udholdenhed på en måde, der gavner brugerens evne til at udføre daglige opgaver. Funktionelle øvelser involverer ofte flere store muskelgrupper på én gang, hvilket gør det til en fantastisk måde at styrke hele kroppen på. Dedikeret udstyr til cross træning, såsom en funktionel træningsstation, kan hjælpe brugere på alle niveauer med at opnå en vellykket træning.

Fremkomsten af udendørs træningsstationer

Historisk set kan folk deltage i funktionel træning derhjemme eller i et fitnesscenter. Men med flere mennesker, der nu vælger at træne udenfor, er udendørs træningsstationer steget i popularitet i lokalsamfund. Installation af en multifunktionel udendørs crossfit træningsstation på parker og rekreative områder kan give et dedikeret område, hvor brugerne kan fuldføre deres funktionelle fitnesstræning. KOMPAN tilbyder et omfattende udvalg af udendørs træningsstationer, der passer til en række niveauer, herunder Magnetic Bells, Pull Up Bars og Suspension Trainers. Vi mener, at alle fortjener at nyde fordelene ved udendørs fitnessudstyr, og derfor er mange af vores produkter designet til at være tilgængelige via kørestol.

Træning med Suspension Trainers er meget effektiv, fordi den samtidig øger styrke, balance, fleksibilitet og stabilitet i ryg og mave. Med 49 øvelser er Suspension Trainers et af de mest alsidige træningsredskaber, hvor alle muskelgrupper kan trænes på en funktionel og effektiv måde, uanset hvad

...
Detaljer

Et innovativt magnetisk bremsesystem giver brugeren mulighed for at øge modstanden ved at øge bevægelseshastigheden. Det patenterede system fungerer også som bremse, så når nogen tabre de magnetiske vægte, vil slaget reduceres markant. Muligheden for at vælge mellem en let, mellem eller tung

...
Detaljer

De store strukturer vil gøre folk nysgerrige og invitere dem til at træne ved hjælp af denne udendørs Pull-Up bar, et emne de fleste vil kende fra indendørs fitness. Til inspiration og vejledning kan man se på skilte, der viser de 14 grundlæggende øvelser og har et link til KOMPANs Sport & Fitness App.

...
Detaljer

Armbøjninger, dips og håndstand er væsentlige dele af en Cross Training workout, en meget effektiv træningsform, der kombinerer de bedste aktiviteter fra forskellige sportsgrene, hvilket resulterer i forskellige og komplette træningssessioner. I løbet af det sidste årti er dette vokset til at være

...
Detaljer

De store strukturer vil gøre folk nysgerrige og invitere dem til at træne. Til inspiration og vejledning kan de se på skiltene, der viser de 14 grundlæggende øvelser og hr et link til KOMPANs Sport & Fitness App. Core Twist tilbyder innovativ og modstandsjusterbar coretræning. De to poler drejer 360 °

...
Detaljer

Multi Net er en fantastisk klatrestruktur med en integreret pull-up bar, perfekt til at udføre en bred vifte af kropsvægtsøvelser. Kropshævningsbaren og den horisontale stang er ideelle til Street Workout-relaterede øvelser, såsom det menneskelige flag. Et innovativt magnetisk brudssystem i

...
Detaljer

De parallelle barer er velegnede til begyndere, der ønsker at lære, hvordan man laver dips. De kan starte med at lænende armbøjninger mod søjlen og kan senere gå videre til faktiske dips, som oprindeligt kan gøres lettere ved at hvile fødderne på de ekstra stænger. Et innovativt magnetisk

...
Detaljer

De to Core Twist-stænger roterer 360 ° med uret og mod uret med en modstand, der kan bestemmes ved bevægelseshastighed. Core Twist tilbyder alle en komplet funktionel træning, der sigter mod at øge den samlede styrke og kernestabilitet. Et innovativt magnetisk brudssystem i magnetiske klokker

...
Detaljer


Fordele ved funktionel fitnesstræning

1. Er for alle fitnessniveauer

Funktionel fitness er en mangfoldig måde at træne på, hvor der er fokus på det overordnede konditionsniveau. Det er en meget fleksibel måde at træne på, da brugere kan ændre sværhedsgraden af deres øvelser, efterhånden som de udvikler sig. Når du bruger en af KOMPANs multifunktionelle udendørs træningsudstyr, kan brugerne udføre en bred vifte af bevægelser med forskellige sværhedsgrader. Hvis de lige er startet, kan brugeren vælge en træningsposition, der er lettere for dem. Næste gang de træner, kan de udføre den samme øvelse i en alternativ stilling for at opbygge intensiteten. Det er det smukke ved funktionel fitness – mens udstyret forbliver det samme, har brugeren kontrol over, hvor udfordrende deres træning er.

 

2. Reduceret risiko for skader

Når træning er for udfordrende, belaster det led og muskelgrupper meget. Dette kan efterlade brugere mere modtagelse for skader. Men den intuitive karakter af cross træning giver brugerne mulighed for at ændre deres træningsintensitet, så den passer til, hvordan de har det den dag. For eksempel, hvis man har ømme muskelgrupper i overkroppen, kan man mindske udfordringen ved øvelsen og bruge en udendørs træningsstation til restitution i stedet. Funktionel fitness betyder, at brugere kan få adgang til udstyret på den måde, der passer dem bedst, hvilket hjælper med at reducere risikoen for skader.

 

3. Forbedre funktionelle bevægelser

Funktionelle bevægelser og styrke er begreber inden for fitness, som folk bruger dagligt. De fleste konventionelle vægtløftningsøvelser har ikke funktionelle bevægelser, hvilket betyder, at selvom specifikke muskelgrupper kan forbedres, forbliver brugerens generelle styrke og kondition den samme. En udendørs funktionel fitnessplads opfordrer brugerne til at udføre variationer af bevægelser, de gør hver dag, men med forskellige intensitetsniveauer for at forbedre den generelle styrke og udholdenhed.

 

Hvorfor vælge KOMPANs udendørs funktionelle fitnesspladser?

Ikke alle udendørs fitnessudstyr er lavet ens. Et udendørs fitnessområde er en vigtig investering for dit lokalsamfund, og du skal være sikker på, at udstyret er opdateret. Det er her KOMPAN kommer ind i billedet. Hos KOMPAN er vi dedikerede til at levere udstyr af høj kvalitet, der gør det muligt for brugerne at opnå en effektiv træning, og der kan sammenlignes med et indendørs fitnesscenter. KOMPANs crossfit udstyr er afprøvet og testet på vores Fitness Institut i Danmark, og er designet til at modstå tidens tand. Du kan være sikker på, at når du vælger KOMPAN til din udendørs fitnessplads, modtager du et produkt, der vil bringe værdi i mange mange år.

 

Nøglefunktioner ved KOMPANs funktionelle træningsområder inkluderer:

Slidstærkt materiale: KOMPANs udendørs træningsudstyr er lavet af holdbare materialer fra varmgalvaniseret stål til UV-stabiliseret PES, som kan modstå overdreven brug, ekstreme vejrforhold og hærværksforsøg. For ekstra ro i sindet tilbyder vi brancheførende garantier på alt udendørs fitnessudstyr.

Ergonomiske egenskaber: Træning er ikke ens for alle, og derfor har KOMPANs multifunktionelle udendørs fitnessudstyr ergonomiske funktioner, til at imødekomme brugere af forskellige former, størrelser og evner. Vores Suspension Trainer kan prale med tre håndtagslængder for en behagelig oplevelse uanset brugerhøjde, og vores Magnetic Bells kan bruges i forskellige positioner, så de passer til både begyndere og eksperter. Dette er blot nogle få eksempler på de ergonomiske valg, vi træffer, når vi laver vores udendørs fitnessudstyr.

Alsidigt udstyr: KOMPANs udendørs fitnesspladser er designet med alsidighed i tankerne. Vores produkter tilbyder en række øvelser, som understøttes af vores interaktive skilte og KOMPAN Fitness-appen, som kan downloades via App Store eller Google Play. Gennem denne app kan brugere låse op for det fulde potentiale af KOMPANs udendørs træningsområder. Med eksempelvis vores Cross Training Combi 1 kan man med ét sæt udføre 36 forskellige øvelser!

Sikkert design: Brugervelvære er i højsædet hos KOMPAN. Vi sørger for, at alt vores udendørs fitnessudstyr er i overensstemmelse med Bygningsreglementet (BR18) og gældende standarder for lege- og aktivitetspladser, samt vores ekspertteam i Danmark som udfører omfattende produkttests for at levere en sikker træningsoplevelse for alle.

 

Prisvindende funktionelle cross fitnessudstyr

Vi sætter en ære i vores håndværk. Ud over at modtage fantastisk feedback fra vores kunder med udendørs fitness verden over, har vi ligeledes modtaget forskellige designpriser for vores multifunktionelle udendørs fitnesspladser. KOMPANs Cross fit træningsudstyr, Cross Systems, vandt i 2021 Good Design Award i Korea, og 2017 i  Australien og European Product Design Award.

Hvis du ønsker at installere udendørs fitnessudstyr af høj kvalitet, så har KOMPAN den ideelle løsning til dig. Vores katalog er sprængfyldt med de bedste fitnessudstyr, herunder stationære cardiomaskiner, udendørs multibaner og forhindringsbaner. Vi tilbyder også tilbehør og timere til udendørs fitnesspladser for at hjælpe med at tage dit udeområde til næste niveau.

Er du interesseret i mere information? Kontakt os på +45 63 62 10 11 eller send din forespørgsel her


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.