UDENDØRS FITNESSUDSTYR I TRÆ – ROBINIA FITNESS FRA KOMPAN


Leder du efter at skabe et udendørs fitnessområde i træ, der er velegnet til de fleste træningsdiscipliner og tiltrækker brugere fra alle aldersgrupper og baggrunde? KOMPANs træningsudstyr i træ lavet af det slidstærke robinietræ.

Robinetræ er en af de bedst egnede træsorter til udendørs fitness, da denne træsort har sine egne naturlige konserveringsmidler og olier, hvilket gør det meget modstandsdygtigt over for de kraftige påvirkninger fra udendørselementerne. Dette sikrer, at dit udendørs fitnessområde i træ ikke kun er yderst funktionelt og visuelt tiltalende, men at det også bevarer det flotte udseende i mange år fremover. På grund af dets holdbarhed og høje modstand er vores udendørs fitnessudstyr i træ lavet af robinie, som er tæt på at være vedligeholdelsesfrit og kan holde i mange år.

Vores produktportefølje omfatter udendørs træningsudstyr i træ fra to fitnessdiscipliner, der har været populære siden 70'erne og 80'erne - nemlig Street Workout og forhindringsbaner. Gennem årene har det typiske udstyr til disse discipliner været kendt for at have et urbant stållook. Men med KOMPANs Robinia Fitness-linje har vi gjort disse produkter tilgængelige i træ, hvilket gør det muligt at passe dit foretrukne streettrænings- og forhindringsbaneudstyr ind i et naturinspireret udendørs fitnessområde.


Udendørs fitnessudstyr i højkvalitetstræ

Mennesker over hele verden bevæger sig udenfor for at være aktive fordi de er tiltrukket af den friske luft, smukke naturlige omgivelser og muligheden for at træne. Uanset om du ønsker at dit trætræningsudstyr skal passe ind i et naturligt miljø eller ønsker at bringe naturen ind i et bymiljø, er robinietræ det rigtige valg til sådant udstyr. Robinietræ er et meget stærkt og langtidsholdbart materiale med et meget højt niveau af naturlige olier. Robinietræ giver således meget holdbart træningsudstyr, som er tæt på at være vedligeholdelsesfrit og kan holde i mange år. Hvis du skal klatre op ad klatrestativerne, hvorfor så ikke tilføje fornemmelsen af træ?

KOMPAN's udendørs træningsredskaber i træ

To af vores udendørs fitnessudstyr, som produceres til samme formål, kan sammenlignes med udstyr du finder til indendørs træning, nemlig vores Forhindringsbaner og Street Workout. Forhindringsbanen er designet til at bringe glæde hos folk i alle aldre og evner. Det udfordrer og udvikler både mental og fysisk styrke. De skalerbare sværhedsgrader får det til at fungere for både ung eller gammel – og uanset om du er stærk eller svagere. Én forhindringsbane, ét mål - men mange ruter for at komme dertil. Double armstation, også kaldet klatrestativ er en populær udfordring på forhindringsbanen på grund af de forskellige øvelser, den tilbyder. Udover klatringen giver den også plads til at otte personer kan udføre pull-up øvelser eller til en helkropstræning.

 

Street Workout-serien tilbyder et omfattende fitnesssystem baseret på Calisthenics. Disse produkter giver en enorm grad af fleksibilitet i hvert stykke udstyr, men jo større et system, jo større muligheder. Street workout-udstyr er også ideelt til spontane træninger, selvom det ikke kræver meget planlægning at skabe en komplet træningssession. Kombinationspakken Combi 5 Robinia rummer alle de væsentligste elementer for at skabe et komplet udendørs træningsområde. Denne kombinationspakke tilbyder en overlegen street workout og calisthenics-oplevelse med 10 forskellige træningsstationer i én.

 

Udendørs udstyr i bæredygtigt og certificeret træ

The Robinietræet og fyrretræet, der høstes til vores produkter, kommer fra bæredygtigt skovbrug. Det betyder, at træet der bruges, er avlet til høst og plantning, med en nøje kontrolleret høst. Læs mere om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her. Derudover bruger vi, hos KOMPAN, træ fra FSC-certificerede kilder

Skræddersy dit udendørs fitnessområde i træ

To projekter er aldrig ens, og vi forstår, at alle vores kunders krav skal opfyldes til detaljen. Dette gør at alle vores produkter kan tilpasses, så de passer ind til lige præcis dit område. Tag fat i os, hvis du ønsker at bygge et udendørs fitnessområde i træ, så vi kan skræddersy løsningen til dine præferencer.

 

 

Skal du bygge et komplet udendørs område? Udforsk vores komplette udendørs fitnessløsninger eller byg dit udeområde fra bunden ved hjælp af vores Cardio-styrketrænings-crosstrænings-, eller multisportsudstyr.Skal du til at bygge et udeområde til ældre? ...så finder du de helt rigtige udstyr i vores Stay Fit-produktsortiment.

 

Ofte stillede spørgsmål

1) Virker udendørs fitness?

Mange udendørs faciliteter promoveres som fitnessområder, men disse områder leverer ikke vægt- eller styrketræningsudstyr. De fokuserer i stedet på at forbedre mobiliteten. Denne vigtige sondring har skabt et negativt billede af ideen om udendørs fitness, og fremstiller dem som ineffektive – hvis man sammenligner med indendørs fitness. Dog har vi, hos KOMPAN, udviklet ægte udendørs fitnessudstyr, som er velegnet til både højintensitetstræning og vægttræning. Og seneste er de samme produkter tilføjet men i holdbart og langtidsholdbart robinietræ. Derudover har udendørs fitness fordelen ved at være i naturen, så man også kan nyde frisk luft, i modsætning til lukkede - og nogle gange overfyldte - rum som indendørs fitnesscentre har.

2) Kan træ bruges som materiale på udendørs fitnessudstyr?

Der er, som regel, mange holdbare hårde træsorter som er godt til udendørs fitnessudstyr. Men gennem forskning og over 50 års erfaring har vi fundet robinietræ som et af de mest holdbare træmaterialer til de fleste typer udendørsudstyr, hvilket også bekræftes af ekstern forskning. Vi bruger robinietræ i alle vores produktserier - såsom vores naturlige legeredskaber - og på tusindvis af projekter over hele kloden, hvilket er beviset på, at der er tale om et kvalitetsmateriale.

Bortset fra det naturlige udseende og følelsen, er robinietræ også ofte valgt for at være et meget stærkt og langtidsholdbart materiale med et meget højt niveau af naturlige olier. Med robinietræ kan man således lave meget holdbare fitnessområder, som er tæt på at være vedligeholdelsesfrie og kan holde i mange år.