Fitnessløsninger


Udendørs fitness- og træningsløsninger til ethvert behov

Vores fitness- og træningsløsninger kan tilpasses og designes ethvert behov og ønske. Redskaberne er inspireret af calisthenics, crossfit, gymnastik og forhindringsbaner og kan derfor bruges af mange forskellige brugergrupper og udøvere.

Her har vi løsninger til alle aldre. Med vores træningsløsninger kan jeres udendørs trænings- eller fitnessanlæg tilpasses så det tilbyder de aktiviteter I ønsker. Vores multifunktionelle træningsredskaber tilbyder aktiviteter og øvelser som kan skaleres til alle niveauer og børn og voksne i alle aldre.

Du kan skabe et træningsområde der er baseret på cirkeltræning, forhindringer, crossfit, street workout eller en kombination. Med det rigtige udstyr og et godt fælleskab bliver fitness og udendørs træning til en sjov motionsform. Et træningsfælleskab er med til at øge motivationen gennem samvær og sundhedsfordele for den enkelte bruger.

 


Vores løsninger er baseret på seneste forskning og intensiv brugerinddragelse. Resultatet er fleksible træningsløsninger, som er intuitive for alle.

Herunder finder du vores samlede fitnessløsninger, som er baseret på populære øvelser og redskaber fra indendørs fitness, forhindringsbaner m.m. De er eksempler på hvordan et moderne træningsområde kan se ud, og hvordan det kan imødekomme behovet for en idrætsforening, en sportsklub eller en anden træningsorganisation. Områderne kan i den grad også bruges i boligområder og i parker.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.