Street Workout & Calisthenics - 389m2

Street Workout & Calisthenics - 389m2

Et træningsområde med udstyr til Street Workout og Parkour, som samtidig er et indbydende område at hænge ud i, og dermed et perfekt mødested for unge. Ved at have to ens produkter ved siden af hinanden, har begyndere muligheden for at kopiere og lære bevægelser fra erfarne brugere, samt udfordre hinanden. Denne løsning kan nemt udvides yderligere med flere KOMPAN-produkter for at forbedre og skabe et endnu mere attraktivt miljø for de unge.

Jeg vil gerne lære mere
Produktnummer: 
FSP10200
Alder: 
13+
Højde: 
240 cm


Faldområde:
253.00 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Forestil dig hvordan det vil se ud

Få inspiration til den perfekte legeplads eller udendørs fitnessområde. Du kan afprøve ideer og visualisere dem i augmented reality (AR) ved hjælp af ImaginIt-appen.

Se det i brug:

Fitness med KOMPAN

KOMPAN Fitness Institute har en mission om at skabe og udbrede effektiv udendørs træning for at øge sundhed og trivsel i samfundet.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.